17 Ekim 2022, 08:10 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' tag'ını takdim edip bol şans diliyoruz Konumuz 23.10.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. | |
|
17 Ekim 2022, 08:48 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight Tebrik ederim, güzel bir konukluk geçirirsin umarım : ) Nasılsın mesela? Öyle geçiştirme ama gerçekten nasılsın?
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... |
|
17 Ekim 2022, 09:00 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight tebrik ederim, Nerelisin ? Ne is yapiyorsun ? bahar dugunler hakkinda ne dusunuyorsunuz.. Tskler ☺
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
17 Ekim 2022, 10:24 | #5 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight
Gayet iyiyim. 2022 zor oldu ama toparladım baya. Kötü olduğum şeyler ise benim dışımda gelişen olaylar, bu konularda herkes kötü.
Birinin para işlerini yürütüyorum. Ama muhasebeci değilim. Orduluyum. Afterparty varsa bahar düğünlerinin hastasıyız. :P
__________________ The Rime of the Ancient Mariner | ||||||||
|
17 Ekim 2022, 23:32 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight Merhaba, Hayırlı uğurlu olsun şahsen forumda yazılarınla oldukça dikkat çekici bir insansın İlk sorum forum genelinde en çok dert yandığın konu hakkında olacak 😃 - Evlilik hakkında ne düşünüyorsun? - Bu hayatta seni ne mutlu eder? - Fobi ve hobilerin nelerdir? - Çok gitmek istediğin bir şehir yada ülke var mı ? Kolay gelsin 💐 |
|
17 Ekim 2022, 23:51 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight o zaman bende bir kac tane sorumu sorayim : 1- Tuhaf Alışkanlıkların Var Mı? 2- Sorulmasından Hoşlanmadığın Bir Soru Var Mı? 3- Herkes 1 Kere Yapsın Dediğin Bir Şey Var Mı? 4- Mutlu bir cocukluk gecirdigine inaniyor musun ? 5- Sosyal Medyada En Çok Nerede Aktifsin? 6- Takıntılı Olduğun Bir Şey Var Mı? 7- Cevabını Öğrenmek İstediğin Gizemli Bir Şey Var Mı? 8- Karanlik seni neye Cagdastirir ? 9- Tuhaf Bulduğun Arkadaşların Var Mı? 10- Başkalarında Seni Rahatsız Eden En Sinir Bozucu Alışkanlık Nedir? 11- Birlikte olduğun kişi ile ortak nokta olarak nitelendirebileceğin 3 şeyin neler olmasını isterdin? 12- Hayatında var olan en çok ne için kendini minnettar hissediyorsun? Kolay gelsin |
|
18 Ekim 2022, 00:17 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basarilariniz daim olsun.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. S & S |
|
18 Ekim 2022, 00:18 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight Evli değilim, hiç evlenmedim. Yazdıklarımın aksine evlilikten beklentilerim fazla. Belki de bu yüzden biriyle evlilik aşamasına gelemedim. Evlilikten beklentim fazla çünkü yanı başımda iki muhteşem evlilik yapmış ablalarım var. Hala birbirlerine liseli aşıklar gibi bağlılar. İkinci olarak evlilikten umutsuzum, hayal kırıklığı yaşayacağımı biliyorum çünkü benzer kafalarda olduğumuz çok çok iyi aile babalığı yapan, dışarıdan baksan örnek çift diyeceğin arkadaşlarım var. Hepsi istisnasız çocuk yapma dışında çok büyütülecek bir şey olmadığını götürüsünün getirisinden fazla olduğu konusunda hemfikirler. Yani ben bunları kıraathanede oturup elindeki iskambil kağıtlarıyla evdeki hatunu kötüleyen aşağılayan kişilere sormuyorum. Gerçekten aile nedir, kadın nedir, bir kadına nasıl davranılır bilen insanlarla konuşuyorum. Karısına bugüne kadar lan bile dememiş insanlar bunlar. Evlenmeyeceğim gibi bir prensibim yok ama yaşım ilerledikçe çok da fazla beklentim de yok artık. Belki baba olmak diyebilirim. Kolay mutlu olabilen bir insanım, güleç yüzlüyümdür. Kulağıma kulaklığı takıp ritim yakaladığım bir Queen şarkısında bile mutlu olabilirim. Maneviyata önem veren bir insanım. Ne zengin olma hayalim var, ne de lüks bir araba. Belki de ilk defa duyacaksın düğme fobisi(koumpounofobi) var bende. Üstümde düğmeli bir kıyafet göremezsin. Elimle bile zor tutarım. Bir takım elbise giydiğim zaman işim bittiği an çıkartır atarım. Onun dışında klostrofobi de var sanırım. Tam olarak kapalı yerde kalma fobisi değil de dar bir yerde sıkışmaktan vs. korkuyorum. Akşam saçma sapan yemek yeyip yatarsam mutlaka böyle bir rüya görürüm. Çok fazla çalışıyorum hobilere pek vakit kalmıyor. 7/24 müzik dinlerim, elimden geldiğince kitap, dergi okuyorum. Akıllı telefonlar hayatıma girdi gireli çok okuyamıyorum bu konuda kendime kızıyorum. En önemli hobimi buraya yazmayacağım belki bir tanıdık çıkar. :P Çocukken Barış Manço'nun Arkadaşım Eşek şarkısının klibini izlerken Bremen Mızıkacıları heykelini ve Bremen şehrini görünce bir gün mutlaka oraya gideceğim demiştim. Nasip oldu, 2018'de Bremen'i baştan aşağı gezdim. Heykelin önünde fotoğraf çekildim. Onun dışında Silikon Vadisini de çok merak ediyorum. Gezme tozmayla ilgili planlarım hep vardır zaten. Pandemi araya girdi gidemiyorum. Bu sene bir Belçika yapacağım sanırım. Güzel soruların ve düzgün Türkçen için teşekkür ederim.
__________________ The Rime of the Ancient Mariner |
|
18 Ekim 2022, 08:54 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatınız bir film olsaydı, müziklerinde hangi şarkılar yer alırdı? |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |