![]() |
![]() |
![]() | #11 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight Benim için tuhaf, cins biri derler. Belki de tüm alışkanlıklarım tuhaftır, bilemiyorum. Göreceli. Aldığım, kullandığım, giyindiğim bir şeyin fiyatının sorulmasını hiç sevmem. Çok şey sayabilirim belki ama şimdi aklıma da bir şey gelmedi. Yapmayıp pişman olmaktansa yapıp pişman olmak her zaman tercih edilmeli bence. Mutlu bir çocukluk geçirdiğimi düşünüyorum zira hem sokağın hem teknolojinin dibine vurdum. İkisini de doya doya yaşadım diyebilirim. Güncel siyaseti yakından takip ettiğim için Twitter'da daha sık vakit geçiriyorum. Başka kaynak yok çünkü. Takıntılı olduğum bir şey yok. Belki de vardır şimdi uzun uzadıya bir düşünmem lazım. Sonradan aklıma gelirse yazarım. Karanlık bir yerde yürürken cinler periler gelir aklıma. Bunların varlığına inanmama rağmen gelir. Diğer anlamıyla söylersem yobazlık gelir. Tuhaf bulduğum arkadaşlarım yok. Az arkadaşım var. Mesela cami imamı arkadaşım var. Çok yakınızdır, her şeyimi bilir. Her şeyi konuşuruz. Görgüsüzlüğe katlanamıyorum. Bu yüzden Instagram'da vakit geçirirken bunlar nasıl insanlar, hiç mi görgü adap öğrenmemişler diye düşünüyorum. Veya bende bir tuhaflık var, onlar normal. İyi yaşamak isteyen, hayata temiz bakan insanlarla asgari müşterekte buluşabiliyorum. Bir dinciyle veya bir ırkçıyla ya da radikal fikirleri olan insanlarla bir şey paylaşamıyorum. İlla çatışıyorum. Benim de radikal fikirlerim var ama birileriyle asgari müşterekte buluşabiliyorum. Her yerde olur olmaz konuşmam. 25 yaşımdan sonra iyi ve güzel insanlarla tanıştım. Ben onları değiştirdim, onlar beni değiştirdi. Bu yönden şanslı olduğumu düşünüyorum. Teşekkür ederim soruların için.
__________________ The Rime of the Ancient Mariner Konu Dwight tarafından (18 Ekim 2022 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() | #12 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight Cevaplar için ayrıyeten teşekkür Eder sorularımıza kaldığımız yerden devam edelim. : )) 1- Aldatmanın senin için anlamı nedir? 2- Arkadaşının ilişkileri hakkında kişisel olarak ne düşünüyorsun? 3- Gerçekten iyi bir filmde figüran olmayı mı yoksa gerçekten kötü bir filmde büyük bir rol oynamayı mı tercih ederdin? 4- Ayakkabında her zaman küçük bir taş olmasını mı yoksa her zaman çamurlu olmasını mı tercih ederdin? 5- En sevdiğin şarkı nedir? 6- Mutlu olmayı mı yoksa zengin olmayı mı tercih ederdin? 7- Uzun zamandır yapmayı hayal ettiğin bir şey var mı? Neden yapmadın? 8- Bir kız için yaptığın en tatlı şey nedir? 9- Çocuk sahibi olmak hakkında ne düşünüyorsun? 10- Tanıdığın herkesin düşüncelerini okuyabilmesini mi yoksa tanıdığın herkesin internet geçmişine erişmesini mi tercih ederdin? 11- Son birkaç yılda nasıl değiştiğini düşünüyorsun? 12- Her hafta sonunu kapalı alanda mı yoksa her hafta sonunu dışarıda mı geçirmeyi tercih ederdin? 13- Bildiğin en ilginç gerçek nedir? 14- Ailenle olan ilişkini nasıl tanımlardın? 15- Büyürken hislerin ve duygularınla nasıl başa çıktın? 16- Konfor alanından gerçekten çıktığında ne oldu? 17- Bir arkadaşlığın en önemli kısmı nedir? 18- Hayatta öğrendiğin en önemli şey nedir? 19- Kendi geleceğini görebilmeyi mi yoksa kendi geleceğin dışında herkesin geleceğini görebilmeyi mi tercih ederdin? 20- Politikacılar hakkında nefret ettiğin şey nedir? 21- Türkçe konuşulurken duyulacak en hoş aksan nedir? 22-Tam olarak ne isle mesgulsünüz & isinizi seviyor musunuz ? Cevaplarin icin simdiden tsk ederim : ) __________________ |
|
![]() | #13 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight
Hiç film izlemem ki, şimdi hangi müziği uydursam bilemiyorum. ![]() Drama müzikleri olduğu kesin ama. Hayat bir dramadır. Hangi sosyal statüde olursan ol, hayat bir dramadır. Trajik bir tarafı da var tabi. Yani benim hayatım Requiem for a dream filminin müziği ile Sakar Şakir filminin müziği arasında gidip gelirdi herhalde.
__________________ The Rime of the Ancient Mariner | ||||
|
![]() | #14 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight Bir tek T.C kimlik numaram sorulmamış. ![]() Yüz kızartıcı suç. Hiçbir şekilde doğru bulmuyorum.(diğer konuya yazdığım şeye takılmayın, ben zarf atmayı çok severim) Bir şey düşünmüyorum. Bir şey söylemezlerse sormam bile. Film bu, iyiyi kötüyü oynamak arasında bir fark yok bence. İyi oynuyorsan gerisi teferruat. Ufak taş baya rahatsız edicidir. Varsın biraz çamurlu olsun, rahat yürüyeyim. Dragon Attack - Milton Keynes 1982 Kesinlikle mutlu olmayı tercih ederdim. Ucundan da olsa zenginliği tattım, mutluluğu satın alamıyorsun. Uzun zamandır gitmeyi hayal ettiğim bir ülke var. Önce işlerim biraz bozulduğu için erteledim, sonra da pandemi oldu gidemedim. O'na hesapsız kitapsız, taktiksiz, kalpten bağlanmak. Dünyanın en güzel duygusudur diye düşünüyorum. Çocuk sahibi olmak dışardan pek de tahayyül edilebilecek bir şey değil. Annemin bana sarılışından tahmin edebiliyorum sadece. İkisini de görebilseler benim söylemediğim bir şeyi göremezler. Açık biriyim. En fazla girdiğim ***** sitelerini görürler herhalde. Hergün değişiyorum. Dün öğrendiğimin bugün muhasebesini yapıyorum, sorguluyorum. Değişmek bitince hayat da biter. Kesinlikle dışarda geçirmeyi tercih ederim. Evde patlıyorum, hiç duramam. Karantinalarda bile durmadım. Evrende kocaman bir hiç olduğumuz, hiç de önemli olmadığımız. Gayet iyi, ailemde sözü dinlenen, danışılan biriyim. Diktatör değilim ama karar alınırken sözümün itibarı vardır. Zor oldu. Kişiliğim otururken yıllardır bildiğimi zannettiğim şeylerin kocaman bir masal olduğunu kabul etmek, bundan sonraki hayatımı ona göre dizayn etmek zor oldu. İnsanın kendisiyle olan savaşı zor. Fikir olarak konfor alanımdan çıktım, çok da faydasını gördüm. Bugün berrak bir zihne sağlıklık bir kafa yapımın olmasını buna borçluyum. Keşke aynı cesareti meslek konusunda da gösterseydim diyorum. Kısa süreli de olsa parasız kalmayı göze alamadım. Samimiyet, güven. Hayatta öğrendiğim en önemli şey, hiçbir şeyin kesin olmadığıdır. Yani senin %100 doğru zannettiğin şeyin belki de 2000 yıl önce çoktan birileri tarafından düşünülüp çürüldüğünü bilmen lazım. Şüphecilik güzel bir şey.(paranoyaklık değil) Dünya senin etrafında dönmüyor. Bunu küçüklükten beri hep düşünürüm. Acaba 2010'da ne yapıyor olacağım, acaba 2020'de ne yapıyor olacağım falan derdim. Hayat üç aşağı beş yukarı aynı mücadeleler ile devam ediyor. Değişen pek bir şey yok. Ama bugün ölsem AKP'nin nasıl devrildiğini merak ederdim. Allah, kitap, kuran, vatan, millet, sakarya edebiyatı yapıp İsviçre bankalarında milyarlarca dolar para biriktirmeleri. Halkın da bunu afiyetle yemesi. Kıbrıs Türklerinin aksanını seviyorum. Tam olarak ne işle meşgul olduğumu söylemeyeceğim. İşimi hiç sevmiyorum.(bknz. 16. madde)
__________________ The Rime of the Ancient Mariner Konu Dwight tarafından (18 Ekim 2022 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() | #15 |
Çevrimiçi ![]() ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight Merhaba Dwight Diğer gezegenlerde hayat olduğuna inanıyor musun? Seninle aynı fikirde olmayan biriyle nasıl etkileşim kurarsın? Hiç evcil hayvanın oldu mu veya şu anda evcil hayvanın var mı? Teşekkürler.
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
|
![]() | #16 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Gözlemlenebilir evrende trilyonlarca yıldız var. Başka bir yerde hayat olmaması için hiçbir neden yok. Ben bunun kesinlikle ve kesinlikle olduğuna inanıyorum. Kaçınılmaz son bu çünkü. Yeni şeyler duymaya açık mı, kapalı mı? Radikal mi, değil mi? Önce bunu tartarım. Nato kafa nato mermerse hiç uğraşmam. Alanında çok iyi olan arkadaşlarım var mesela ama bir şey tartışamıyoruz. Dünyanın kendi alanlarından ibaret olduğunu düşünüyorlar. Akvaryum, muhabbet kuşu falan beslemiştim vakti zamanında. Evde kedi köpek beslemem diye düşünüyorum. Kıl, tüy, dışkı yorar beni. ![]()
__________________ The Rime of the Ancient Mariner |
|
![]() | #17 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ı tanımıyorum ama paragraf sorulara üşenmeyip tek tek yanıt yazabilmesi takdir edilesi şahsen ben soruları okumaya üşendim sori
__________________ ..let's raise a glass or two to all the things i've lost on you.. |
|
![]() | #18 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight
Kuru takdir işe yaramaz Judith hanım, kahve içelim.
|
![]() | #20 | ||||
Bebek Starbucks, tarihi sen belirle. Korkma kahveler benden.
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Oylaması * | Beatrice | IF-Kral Çıplak Anket | 14 | 11 Ekim 2022 20:48 |
IF-Kral Çıplak 22 Hafta Konuğu aSk | Sarya | IF-Kral Çıplak 2021 | 14 | 22 Aralık 2021 17:21 |
IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 19 | 27 Eylül 2020 03:17 |
IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb | Ulker | IF-Kral Çıplak 2019 | 18 | 09 Aralık 2019 10:30 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |