![]() |
IF-Kral Çıplak Onaltıncı Hafta Konuğu * Ecem [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Onaltıncı Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' tag'ını takdim edip bol şans diliyoruz ;rolleyes Konumuz 10.10.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Öncelikle Tebrik ederim,Başarıların daim olsun@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beşiktaş`lı olmanı kim sağladı nasıl başladı siyah beyaz tutkun. Teşekkür ederim. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Öncelikle ankete katilan, bana oy veren herkese ve ircforumlari.net yönetim ekibine tesekkur ederim. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:56 -->-> Daha önceki mesaj 10:49 -- Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Tebrik ederim Sunucumuzun Prensesi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim basarilarin daim olsun. ben seni tanidigim icin sorular sormama gerek yok bakalim diger arkadaslar neler soracak belki bilmedigimiz daha baska özelliklerini de ögrenmis oluruz. canim benim hersey gönlünce olsun. ;s26:optum: |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] •sanala nasıl başladın? •Hayatta keşkelerin oldu mu hiç? •insanlara önyargılı olur musun hiç?. • günün nasıl geçiyor, ? • hangi burcsun.? |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Alıntı:
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:04 -->-> Daha önceki mesaj 12:55 -- Alıntı:
Instagramdan ayrilinca çok sıkılmıstım evde kardesim gibi gordugum bir arkadasim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm gel dedi seni bir yere goturcem. Buyuk bir siteye goturdu.Cok zor oldu ogrenmem bir bucuk ay kadar ara ara takildim.Sonra dedim bakiyim boyle baska bir yer varmi baska buyuk bir siteye gittim Sevgili patronum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] radyoda konuktu o an :) sabaha kadar chat yaptik onlar radyoda konustu radyo kanalinda ogun gun icinde bizdesohbet.com acildi ve ben giris yaptim aslinda benim sanal hayatim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile basladi. Keske diyebilecegim ciddi birsey olmadi ufak tefek illaki olmustur Onyargili olurdum eskiden ancak artik olmuyorum zaman veriyorum kendime tanimak icin Evdeyim butun gun temizlik yemek yapmayi seviyorum birde kanalla ilgileniyorum Ikizler burcuyum :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik Bir Kaç Soruda Ben Sorayım. 1. Sanal Aşk İnanırmısın? 2. Sanaldan Görüştüğün Arkadaşların ile görüşmek istermiydin ? 3 . IrcForumları Hakkında düşüncelerin nedir ? 4. Tiktok Hakkında Düşüncen Nedir - ülke Sağlığını bozuyor deniliyor doğru olabilirmi. teşekkürler. |
:gulucuk: hiçç şaşırmadım. tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim güzel insan. keşke beşiktaşlı olmasaydın bak işte bi orasına uyuz oldum. ama yine de Allah başka dert vermesin diyor seni kutluyorum :) |
Evet sevdigim kisilerle gorusmek isterdim Burayi cok seviyorum.En azindan haksizlik olmamasi guzel.Suan sadece burdayim forum olarak Tiktok izlemeyi seviyorum eglenceli ancak hicbir zaman bir hesap acmayi dusunmedim.Topluma zarari malesefki var bizim insanimiz orayida guzel kullanamiyor firsata ceviriyorlar.Kendini sergileyen kadinlar hic hos degil uzgunum Tsk ederim --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:42 -->-> Daha önceki mesaj 00:41 -- Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Ilk once kolay gelsin 🌺 1- Hafta sonlarını nasıl geçirirsin ? 2- Uğurlu saydığın bi eşyan var mı ? 3- Bir arkadaşlığın en önemli kısmı nedir? 4- Seni çok sıkan biri olduğunda onu nazikçe uyarır mısın yoksa sertçe çıkışır mısın? 5- Okula geri dönmek zorunda olsan ne okurdun? Simdiden tskler |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:31. |