![]() |
![]() |
![]() | #11 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Ilk once tesk ederim o halde Genelde ailemle alisverislerdeyiz hafta sonlari Ugurlu gordugum esyam yok inanmiyorumda oyle seylere Arkadaslikta saygi olsun yeterli ancak dostum olacaksa guvenebilmeliyim Beni cok sıkan biri olursa uzaklasabiliyorsam uzaklasirim yavas yavas ama pek insanlari kiramam kendimi dusunmektense o uzulmesin diye dusunuyorum uyaramamda sertce çıkısamamda ![]() Okula geri donsem lise yillarimi tekrar okumak isterdim.Ancak hani meslek anlaminda soruyorsan muhasebe yada suanki meslegim olan sigortacilik okurdum yine pisman degilim
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Konu Ecem tarafından (04 Ekim 2022 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() | #12 |
Çevrimdışı # Forum Dedesi # ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Tebrik ederim hayırlı olsun evvelaa.. Bide çok fanatiksin statlara gidiyonmu son zamanda.. + Yeşilçamla aran nasıl son seyrettiğin yeşilçam filmi hangisi ? Eyvallah... ![]()
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #13 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tesk ederim Vodafone arena gormuslugumuz var elbette.Ankaradada stadlara gittim yalniz yakin zamanda gitmedim Acik konusmak gerekirse cok fazla film izlemeye vakit bulamiyorum.Yalniz hergun yemekte bir Kemal Sunal filmi izleriz.Dun aksam süt kardesler izledim ![]()
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin | Beatrice | IF-Kral Çıplak 2022 | 25 | 20 Eylül 2022 13:25 |
IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Oylaması * | Beatrice | IF-Kral Çıplak Anket | 14 | 18 Eylül 2022 20:03 |
IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 19 | 27 Eylül 2020 03:17 |
IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * aSk | yeSa | IF-Kral Çıplak 2020 | 10 | 23 Haziran 2020 20:17 |
IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 15 Aralık 2018 18:49 |