![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimiçi ![]() ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Onaltıncı Hafta Konuğu * Ecem ![]() Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Onaltıncı Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' tag'ını takdim edip bol şans diliyoruz ![]() Konumuz 10.10.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. Konu Beatrice tarafından (11 Ekim 2022 Saat 10:13 ) değiştirilmiştir. | |
|
![]() | #2 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Öncelikle Tebrik ederim,Başarıların daim olsun@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beşiktaş`lı olmanı kim sağladı nasıl başladı siyah beyaz tutkun. Teşekkür ederim.
__________________ 𝕭𝖊𝖓𝖎 𝖋𝖆𝖟𝖑𝖆 𝖒𝖊𝖗𝖆𝖐 𝖊𝖙𝖒𝖊 𝖘𝖊𝖓 𝖐𝖊𝖓𝖉𝖎𝖓𝖎 𝖇𝖎𝖑 𝖞𝖊𝖙𝖊𝖗. |
|
![]() | #3 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Öncelikle ankete katilan, bana oy veren herkese ve ircforumlari.net yönetim ekibine tesekkur ederim. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:56 -->-> Daha önceki mesaj 10:49 --
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu guzel soru icin tesk ederim cunku anilarim gozumun onune geldi.Bir an gecmise gittim. Sanal oncesi instagramda takiliyorken bir arkadasimla tanistim.Bayandi ama bir futbolcu kadar futbol ile yakindan ilgiliydi.Tam bir fanatik besiktasliydi.Bende o donem sirf babam fb li diye fb diyordum ama hic ilgim yoktu.Arkadasim beni zorla besiktasli yapti ![]() ![]()
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Konu Ecem tarafından (03 Ekim 2022 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir. | ||||
|
![]() | #4 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Tebrik ederim Sunucumuzun Prensesi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim basarilarin daim olsun. ben seni tanidigim icin sorular sormama gerek yok bakalim diger arkadaslar neler soracak belki bilmedigimiz daha baska özelliklerini de ögrenmis oluruz. canim benim hersey gönlünce olsun. ![]() ![]()
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. S & S |
|
![]() | #5 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] •sanala nasıl başladın? •Hayatta keşkelerin oldu mu hiç? •insanlara önyargılı olur musun hiç?. • günün nasıl geçiyor, ? • hangi burcsun.?
__________________ 𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓ღ𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐 |
|
![]() | #6 | ||||||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem
Tsk ederim balim ![]() --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:04 -->-> Daha önceki mesaj 12:55 --
Tesk ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Instagramdan ayrilinca çok sıkılmıstım evde kardesim gibi gordugum bir arkadasim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm gel dedi seni bir yere goturcem. Buyuk bir siteye goturdu.Cok zor oldu ogrenmem bir bucuk ay kadar ara ara takildim.Sonra dedim bakiyim boyle baska bir yer varmi baska buyuk bir siteye gittim Sevgili patronum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] radyoda konuktu o an ![]() Keske diyebilecegim ciddi birsey olmadi ufak tefek illaki olmustur Onyargili olurdum eskiden ancak artik olmuyorum zaman veriyorum kendime tanimak icin Evdeyim butun gun temizlik yemek yapmayi seviyorum birde kanalla ilgileniyorum Ikizler burcuyum ![]()
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Konu Ecem tarafından (03 Ekim 2022 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir. | ||||||||
|
![]() | #7 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik Bir Kaç Soruda Ben Sorayım. 1. Sanal Aşk İnanırmısın? 2. Sanaldan Görüştüğün Arkadaşların ile görüşmek istermiydin ? 3 . IrcForumları Hakkında düşüncelerin nedir ? 4. Tiktok Hakkında Düşüncen Nedir - ülke Sağlığını bozuyor deniliyor doğru olabilirmi. teşekkürler. |
|
![]() | #8 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem
![]() hiçç şaşırmadım. tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim güzel insan. keşke beşiktaşlı olmasaydın bak işte bi orasına uyuz oldum. ama yine de Allah başka dert vermesin diyor seni kutluyorum ![]() | ||||
|
![]() | #9 | ||||
Sanal aska inaniyorum evet ortam sanal olabilir ama kisiler gercek hepsinin kalbi var ancak reale donusturmek sart diye dusunuyorum bir sure sonra Evet sevdigim kisilerle gorusmek isterdim Burayi cok seviyorum.En azindan haksizlik olmamasi guzel.Suan sadece burdayim forum olarak Tiktok izlemeyi seviyorum eglenceli ancak hicbir zaman bir hesap acmayi dusunmedim.Topluma zarari malesefki var bizim insanimiz orayida guzel kullanamiyor firsata ceviriyorlar.Kendini sergileyen kadinlar hic hos degil uzgunum Tsk ederim --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:42 -->-> Daha önceki mesaj 00:41 -- Tsk ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ölumune besiktasliyim ![]()
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
![]() | #10 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Ilk once kolay gelsin 🌺 1- Hafta sonlarını nasıl geçirirsin ? 2- Uğurlu saydığın bi eşyan var mı ? 3- Bir arkadaşlığın en önemli kısmı nedir? 4- Seni çok sıkan biri olduğunda onu nazikçe uyarır mısın yoksa sertçe çıkışır mısın? 5- Okula geri dönmek zorunda olsan ne okurdun? Simdiden tskler
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |
|
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin | Beatrice | IF-Kral Çıplak 2022 | 25 | 20 Eylül 2022 13:25 |
IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Oylaması * | Beatrice | IF-Kral Çıplak Anket | 14 | 18 Eylül 2022 20:03 |
IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 19 | 27 Eylül 2020 03:17 |
IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * aSk | yeSa | IF-Kral Çıplak 2020 | 10 | 23 Haziran 2020 20:17 |
IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 15 Aralık 2018 18:49 |