19 Eylül 2022, 07:43 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' tag'ını takdim edip bol şans diliyoruz Konumuz 25.09.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. | |
|
19 Eylül 2022, 08:26 | #2 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi #
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin Larin hayırlı olsun tebrik ederim...
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
19 Eylül 2022, 09:46 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kim bu Larin bize biraz kendinden bahseder misin nelerden hoşlanırsın mesela? |
|
19 Eylül 2022, 10:08 | #5 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin
Napıp ne ettin beni konuk yaptın ya helal olsun Evet bahsedelim bakalım Larin aslen ordu fatsa doğumlu yıllarca manisa salihlide yaşamını sürdürüp ani bir kararla ailesiyle birlikte isviçreye yerleşen herkes gibi sıradan hayatı olan biri. Farklı yerleri gezip görmeyi , balık tutmayı, tüfekle atış yapmayı severim | ||||
|
19 Eylül 2022, 10:27 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin Tebrik ederim. İsviçre'de hayat nasıl gidiyor,memnun musun ? Tekrar Türkiye'ye dönmek ister misin ? Forumlara nerden başladın ? Bu arada nickin de nickime benzediği için biraz içten hissediyorum cjskd
__________________ ** those who change on the road, not the road, get tired. |
|
19 Eylül 2022, 10:41 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin Merci madame. Normal şartlarda herkesin hayran kaldığı yaşanılası bi yer tabi benimde öyle. Türkiye ile bağımız her zaman var olcak amcalarım dayılarım halalarım dığımızın dığısı hep ordalar. Forum isimleri vermek serbestmi reklam olmaz değilmi.? Yıllar once orda başladım varlığımı burda devam ettiriyorum Size karşı hiç yabancılık çekmiyorum sanirım bize karadeniz birleştiriyor . |
|
19 Eylül 2022, 11:13 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin Uy aha Karadeniz uşağıymış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |