20 Eylül 2022, 06:40 | #21 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin 1 Soru ? Yeşilçamla aran nasıl ve en son seyrettiğin yeşilçam filmi hangisiydi ?
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
20 Eylül 2022, 10:34 | #22 | ||||||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin
Teşekkurler : )
Bir insanın olgunluğu, öfkesini ne kadar yönetebildiğinden anlaşılır. Olgun insan kızmayan değil, öfkesini iyi yönetebilen insandır.
Teşekkür Ederim.. Herşeyin Allah'tan geldiğine inandığım için hayır. Kötü bişeyse dûa ile geri çevirmeye çalışırım Sevgi çift yönlü bir duygudur, karşılığı varsa iyiydir. Karşılığı yoksa, bırakın hayata bağlamayı, hayattan soğutur sizi. Ne kristal bir küre ne de başka bir obje bir şey söyleyebilme durumunda değildir.. Allah'tan başka hiç kimse geleceği bilemez.. Bunun dışında herhangi bir kişi ya da objede böyle bir güç olabileceğine ihtimal vermek dahi itikat açısından tehlikelidir.. Dolayısıyla varsayım bile olsa cevap vermemeyi tercih ediyorum.. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:34 -->-> Daha önceki mesaj 10:27 --
çok severim : ) Tatar Ramazan, Deprem , çark.. | ||||||||||||||||
|
20 Eylül 2022, 10:38 | #23 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin -hanımefendi kuyruğunu bırakmak zorunda olan bir kertenkelenin acısı, ayrılık acısı mıdır yoksa kuyruk acısı mı ? -yılanı borunun içine mi soksak düzelir, yoksa boruyu yılana soksak mı ? -sizce ben güzel miyim ? |
|
20 Eylül 2022, 11:06 | #24 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin Kendi can acısını bırakıp ayrılık acısını mı düşenecek ? Tabi ki de kuyruk acısıdır. Yılanı boruya sokarsan yılan düzelmez ama boruyu yılana sokarsan yılan düzelir. 3-The monkey |
|
20 Eylül 2022, 12:45 | #25 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ediyorum... * Boş bir çerçeveniz olsa onu nasıl resmederdiniz ?
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... |
|
20 Eylül 2022, 13:25 | #26 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Larin
Teşekkürler. ; Geçmişimteki hatalarımı çizer onlardan ders çıkartır anımsayamadıklarımı hatırlatmasını sağlardım. | ||||
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |