![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimiçi ![]() ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * bliss [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ![]() Konumuz 08.07.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. | |
|
![]() | #2 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * bliss Merhaba sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım, tebrik ederim. Dj olma fikri nasıl gelişti ve ilk yayının ile ilgili var mı bir anı ya da söylemek istediğin bir şey. Forum ile tanışman nasıl gerçekleşti, kimin önerisi ile üye oldun. Şu an aktif olarak nerede yayıncılık yapıyorsun. Bana bir şarkı gönderir misin? Teşekkürler, sevgiler.
__________________ Hiçbir şey istediğim yok senden felek! Ama yine de ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayatı... ‘R.Hamzatov’ |
|
![]() | #3 | ||||
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * bliss
merhaba sevgili Run ![]() sunucu radyolarında arabesk yayın yapanlar çok vardı sıkılmıştım o tür yayınlardan bu işi bunlar yapıyor ve dinleniyorsa ben daha iyinin iyisinin en iyisiyim diye düşündüm:p afili bir hikayem yok. radyo sorumlusu olduğum dönemde tanıştık sanırım forumla, violeta öncülük etmişti ![]() yayıncılık şu dönem çok aktif değil, olursa söylerim. mehmet güreli _ kimse bilmez ![]()
__________________ no matter.. | ||||
|
![]() | #4 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * bliss @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cimm maymun çiçeği hakkında ne düşünüyorsun? Eve kapanma ihtimali varmış covid artmış. maskeler tekraren takılacakmış çocuk oyuncagi ettiler iyice ajfhks Zaten ben seni biliyorum çok soru sormaya gerek yok 😘 radyo rankı ile yakışıyorsun gerçi yayınına pek denk gelmedim ama olsun çok aktif olmadığım için. Hayatında başarılar diliyorum canım ![]()
__________________ 𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓ღ𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐 |
|
![]() | #5 | ||||
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * bliss
benim güzel çiçeğim ![]() bu dünyadan göçüp gidicez göremediğimiz bir gün yüzü kalacak gibi ![]() pek bilgi sahibi değilim şu sıra olan gündemle ilgili umarım beden sağlığımızı korucaz diye akıl sağlığımızdan olmayız ![]() teşekkür ederim, çokça sevgiler..
|
![]() | #6 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * bliss Canim tebrik ederim, su an aklima soru gelmiyor ama doncegim soru ile.
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #7 |
Çevrimiçi ~ i don't care if i'm misfit. ~ ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * bliss Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , öncelikle tebrik ederim. Radyo yayıncısı olduğunu görüyorum ircd nin radyo bölümü ile tanışman nasıl olduğunu ve neden radyo yayını yapmaya karar verdiğini bize anlatır mısın? Teşekkürler.
__________________ I'm a dreamer but it's getting hard to take it. Some nights don't know if i'm gonna make it. Heart is heavy but there's nothing that can break me down. |
|
![]() | #8 | ||||
teşekkürler. enstrüman çalıyorum, şarkılar söylüyorum ya da baya iyi şiir okuyorum demeyi çok isterdim :p farklı bir hikayem yok gibi.. ![]() müzik dinlemeyi hep çok rahatlatıcı bulurum sanırım en büyük etken buydu.
|
![]() | #9 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * bliss @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim başarılar dilerim.Her hangi bir sorum yok gayet iyi tanıyorum çünkü ![]()
__________________ 𝕭𝖊𝖓𝖎 𝖋𝖆𝖟𝖑𝖆 𝖒𝖊𝖗𝖆𝖐 𝖊𝖙𝖒𝖊 𝖘𝖊𝖓 𝖐𝖊𝖓𝖉𝖎𝖓𝖎 𝖇𝖎𝖑 𝖞𝖊𝖙𝖊𝖗. |
|
![]() | #10 | ||||
teşekkür ederim ![]()
|
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * ZeyNo | Sarya | IF-Kral Çıplak 2021 | 4 | 16 Temmuz 2021 21:15 |
IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * | Sarya | IF-Kral Çıplak 2021 | 2 | 11 Temmuz 2021 14:44 |
IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Sindy | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2019 | 8 | 02 Haziran 2019 00:00 |
IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2019 | 12 | 29 Mayıs 2019 21:45 |
IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 18 | 22 Nisan 2018 01:58 |