![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() | IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * Jkl [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ![]() Konumuz 24.04.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
![]() | #3 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * Jkl Bildiğim yerden gelen sorulara her daim açığım. Yinede bazı sorulara önceden cevap vermek adına.. 3 çocuk babası evli ve mutlu bir türk bir türk erkeği olduğumu söylemek isterim. Şiir yazmayı ve gezmeyi çok seviyorum. Kız çocukları na aşırı düşkünüm.. Hayvanları özellik le kendileri çok seviyorum. Benim için aile ve toplum olmak bilinci en güzel sahiplenmelerdir.. |
|
![]() | #4 |
Çevrimiçi ![]() | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * Jkl Guzel Konularinizi takip ediyorum Tebrik ederim su an aklima soru gelmedi
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #5 |
Çevrimdışı ~ DerinSohbet.Com ~ ![]() | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * Jkl Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soru sormayı sevmem sordum say efendim ![]() |
|
![]() | #6 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * Jkl Tacımı devrettgim Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle tebrik ediyorum..Tek sorum kendinizi hangi nesne ile bagdastırabilirsiniz? |
|
![]() | #7 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * Jkl Zeynepcim öncelikle teşekkür ederim.. Kendimi papatya ile bağdaştırıyorum.. hayat her kopardığınde beni.. sadece sevgimi artıyor.. insanlara ve doğaya karşı t.. |
|
![]() | #8 |
Çevrimdışı ![]() | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * Jkl Tebrik ederim koca yurekli insan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanimakdan dolayi cok sansli ve mutlu oldugumu ifade etkeme gerek varmi bilemiyorum. Yillardir ayni ortamdayiz. Yasi genc olsada Hulusi Kentmen gibi babacan bi insan.. Yasamin saglikli uzun olsun. Ve guzel ailene sevdiklerine sana Allah seval vermesin. Adet yerini bulsun bi soru sorayim bende. Yemek ile aran nasil ![]() ![]()
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * Jkl @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim. Hedefinden seni ne saptırır? Ya da birini seviyor ya da bir şeyi istiyorsan, vazgeçer misin? Hayatta karşına iki seçenek çıksa, çok sevdiğin kişi ya da yüksek miktarda para, hangisini seçerdin? Yayıncılık harici ne yapmaktan hoşlanıyorsun? Teşekkürler ![]() |
|
![]() | #10 | ||||||||
Çevrimdışı ![]() | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * Jkl
Sanırım duygular karşılıklı.. İYİKİ tanıdım seni.. Soruna gelince.. Yemek yapmayı da severim. Yemek yemeyi ve yedirmeyi severim.. Elim çok bol dur.. O sebeple herşeyin en iyisi ve en kaliteli si olmasına dikkat ederim.. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:35 -->-> Daha önceki mesaj 19:29 --
Öncelikle teşekkür ederim. Güzel sualler geldi.. Ahiret hedefimden beni ölüm dahi saptıramaz Dünya işleri ise karışıktır.. En çok dikkat ettiğim şey benden sebep kimsenin üzülmemesi.. eğer benim mutluluğum başkasını üze çeks vaz geçerim. Parayı asla sevmedim. En büyük kazanç İhlas sahibi güzel dostlar dir... Ben yayıncı değilim.. ama yayıncı olmak istese idim.. sohbet üzerine olurdu sanırım yayınlarım. | ||||||||
|
![]() |
Etiketler |
if kral ciplak, kazanan, konuk, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * KarakıZ | Sarya | IF-Kral Çıplak 2021 | 19 | 27 Haziran 2021 18:01 |
IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Oylaması * | Sarya | IF-Kral Çıplak 2021 | 8 | 22 Haziran 2021 17:18 |
IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * ReyyAn | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2019 | 10 | 22 Mayıs 2019 19:53 |
IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * eXcitinG | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 10 Nisan 2018 00:53 |
IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Oylaması * | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 13 | 09 Nisan 2018 19:56 |