![]() |
IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ;rolleyes Konumuz 06.04.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim Tebrik ederim,l zeynepcim Nerelisiniz , ve ne is ile meskulsunuz |
Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim SevgiLi @ Zeynepcim Öncelikle Tbrk ederim..Birkaç soruda biz soraLım..CevapLarsan sevinirim Cnm..Şimdiden TşkLer.. Sence yaşamayı en değerli kılan şey ne..? Hangi hataları kabul edip, hangilerini edemezsiniz..? Olmazsa olmazın nedir..? Hayattaki hedefin nedir.. ? Hayatta neyin peşinden koşmaktasın..? Eğitim alanında gözünüze çarpan eksiklikler nelerdir..? Başarısız olma durumunda başarılı olmak için neler yapardın yada neler yapmaktasın? Bu yaptığın seni tatmin eder mi yoksa şurda eksiklik vardı diyerek kendini eleştirirmisin.. ? |
Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim Alıntı:
Teşekkür ederim.. |
Hayattaki hedefim Geleceğe hanımefendiler beyefendiler yetisdirmek. Hayatta mutluluğun peşinden koşmaya çalışıyorum.Lakin aramız kötü kaçıyor :( Çok inat bir yapıya sahibim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılı olamadı isem olmak için cirkinlesebilirim. Tatmin elbete eder sonunda çünkü ben kazanıyor oluyorum. Ama kendimi eleştirmenm gerekirse gülü koklarken dikenin varligini unutuyorum. Mesela evet diyorum oldu yaptın Zeynep yine sen başardın bı bakıyorum Zeynep'in gülü koklamasi mutlu olması çok gelmiş sıkı tut diyen dostlarıma inanıp el kaynatıyorum. Teşekkür ederim.. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim Merhabalar, IF ile nasıl tanıştınız? Hayatınızda sizi etkileyen önemli bir söz var mı? |
Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim. Burcun nedir? Hayallerin neler? Teşekkürler. |
BaLık burcuyum malesef ki..) Kendi adıma dair tek bir hayalim yok. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim Tebrikler |
Var evet sözden ziyade sıfat " Baba ".. Teşekkür ederim |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:58. |