![]() |
![]() |
![]() | #22 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim
Nedense bu soruyu hâlâ düşünüyorum. Eder- değer kavramını çözemediğimden sanırım en büyük pişmanlığım ederinden fazla değer vermiş olmam (bir kaç kişiye) | ||||
|
![]() | #23 | ||||
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim
O herkeste var. ![]() Hayatında ki en büyük keşken nedir? | ||||
|
![]() | #24 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim
Oldukça fazla keşkelerim ..ilk 3 1. Keşke başımı kayıtsız şartsız dayiyabilecegim bir omuz (baba) olsaydı.. 2. Keşke asıl değeri hakedenlere hakkettikleri değeri verseydim. 3. Keşke masallardaki kötü cadı olmayı ara sıra basarabilseydim | ||||
|
![]() | #25 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim Soru sormada kısıtlama varmı? ![]() Peki şimdi nerede olmak ve ne yapmak isterdin? |
|
![]() | #26 | ||||
![]() | ||||
|
![]() | #27 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim ![]() Diğer sorum ; Bugun deselerki dünyada istediğin herhangi bir ülkede yaşaya bilirsin bu hangisi olurdu? |
|
![]() | #28 | ||||
Kesinlikle NORVEÇ | ||||
|
![]() | #29 | ||||
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Zeynepcim
Evet iskandinav ülkelerini bende çok sevcrim norveç işveç danimarka güzel yerler. ![]() Buda son sorum olsun : Keşke yapmasaydım dediğin en büyük hatan? | ||||
|
![]() | #30 | ||||
Hata diye gördüğüm keşkem yok ki hepsi tecrübe ![]() | ||||
|
![]() |
Etiketler |
if kral ciplak, konuk, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Sara | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2021 | 8 | 20 Nisan 2021 21:42 |
IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Cigdem | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2019 | 20 | 08 Mayıs 2019 23:15 |
IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylaması * | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2019 | 10 | 07 Mayıs 2019 00:26 |
IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 12 | 06 Nisan 2018 12:50 |
IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylaması * | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 17 | 29 Mart 2018 13:50 |