![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu *Seyra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ![]() Konumuz 28.02.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. Konu Sarya tarafından (03 Mart 2022 Saat 04:09 ) değiştirilmiştir. | |
|
![]() | #2 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra Öncelikle çok tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi ![]() ![]() 1. Burcunuz nedir, özelliklerini taşıdığınıza inanır mısınız? 2. "Herkes gitsin sen gitme" dediğiniz birisi var mı hayatınızda? 3. Hayat prensibim dediğiniz bir kuralınız var mı? 4. Ircforumları.Net sizin için ne ifade ediyor? Bu kadar yeterli sanırım, şimdiden teşekkürler ![]()
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ...ruhun şarkı söylerse, hayat seni mutlaka dansa kaldırır... |
|
![]() | #3 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim tebrik ediyorum ![]() Gun icerisinde sadece kendini mutlu etmek icin yaptigin bisey var mi? En cok sevdigin ve kullandigin aksesuar nedir? ![]() Sevdigin yemekler ve asla yemem dedigin yemek var mi? Simdilik bu kadar ![]()
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #4 |
Çevrimdışı ~ DerinSohbet.Com ~ ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rabbim sağlık huzur ve mutluluk versin inşallah. |
|
![]() | #5 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ “A smooth sea never made a skilled sailor.” |
|
![]() | #6 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ... |
|
![]() | #7 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra Tebrik ederim canim.
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #8 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler. cevaplarını bildiğim sorular sormayacağım. ![]() Rabbim her zaman yar ve yardımcın olsun inş.
__________________ Başkentim ~ E&C |
|
![]() | #9 | ||||||||||||||||||||||||
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra
Teşekkür ederim ![]() 1- Yay burcuyum ve birçok özelliğini taşıyorum. 2-Hayatımda ise illaki benim için özeldir ve gitmesini istemediğim için Hayatımdadır. 3-Dürüstlük ve değerlerim vardır. Bunlardan ödün vermem. 4-10 yıldır bulunduğum bir forumdur if. Sevdiğim ve olmaktan mutlu olduğum bir yerdir. Güzel soruların için teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cnm teşekkür ederim ![]() Sevdiğim Radyoyu açıp dinlemek. Özellikle bu aralar Radyo7 Gölgeyi dinliyorum. her programında illaki beni anlattığı bir cümle bulurum ve bu bir nevi dertleşme gibi. Kokoşluk pek yok cnm bende ![]() Çikolata ve tatlı çok severim. Sebze yemeklerini severim. Asla yemediğim ve yemeyeceğim sakatat türleridir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim. Amin sanada inşaAllah
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güzel yüreklim teşekkür ederim cnm
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | ||||||||||||||||||||||||
|
![]() | #10 |
Çevrimdışı # Forum Dedesi # ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir tebrikte benden hayırlı olsun ve forum hayatındada başarılar ayrıca... ![]()
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() |
Etiketler |
ıf-kral çıplak dördüncü hafta konuğu *seyra |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * AlwiN | CyBeR | IF-Kral Çıplak 2022 | 10 | 14 Şubat 2022 20:22 |
Anket: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Oylaması* | Sarya | IF-Kral Çıplak Anket | 10 | 06 Şubat 2022 01:30 |
IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2021 | 15 | 16 Şubat 2021 22:40 |
IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Rima* | SimHa | IF-Kral Çıplak 2019 | 13 | 05 Nisan 2019 10:37 |
IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 38 | 23 Şubat 2018 12:38 |