23 Şubat 2022, 15:32 | #11 | ||||||||
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra
Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Amin seninde inşaallah
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim. sağolasın
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | ||||||||
|
23 Şubat 2022, 15:38 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra Tebrik Ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
23 Şubat 2022, 15:42 | #13 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra Ilk önce tebrik ederim ve kolay gelsin 1- Hafta sonlarını nasıl geçirirsin ? 2- Uğurlu saydığın bi eşyan var mı ? 3- Bir arkadaşlığın en önemli kısmı nedir? 4- Seni çok sıkan biri olduğunda onu nazikçe uyarır mısın yoksa sertçe çıkışır mısın? 5- Okula geri dönmek zorunda olsan, ne okurdun? Simdiden tsk ederim 🌺🌸
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |
|
23 Şubat 2022, 15:56 | #14 | ||||
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkürler cnm 1-Çalışmadığım için hafta içi ve sonu farketmiyor.Hava güzelse dışarda dolaşmayı seviyorum. ailem ve arkadaşlarım ile vakit geçirmeyi severim. lakin pandemi dönemi artık pek dışarı çıkamıyoruz ya da çok temkinliyiz. 2-Vardı lakin kaybettim. ve hala düşününce içim sızlar. (Babamın bana hediyesi bir takı idi.) 3-Güven ve dürüstlük Karşılıklı saygı. Bunlar olursa zaten diğer tüm şeyler olur. 4-Beni tanıyanlar bilir çok sohbet eden ya da çok içli dışlı biri değilimdir. ilk önce hareketlerimle belli ederim sonrasında zaten uyarırım. Sinirli anlarım kötüdür. O duruma gelmeyi istemem. karşımdaki de zaten beni tanıyorsa o duruma getirmez. 5-Tarih okurdum sanırım. Güzel ve içten soruların için teşekkür ederim cnm
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | ||||
|
23 Şubat 2022, 16:31 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Seyra Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamın Yeryüzündeki Cevabısın... |
|
23 Şubat 2022, 16:32 | #17 | ||||||||
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] meleğim benim teşekkürler
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | ||||||||
|
23 Şubat 2022, 16:35 | #18 | ||||
Çevrimdışı ~ DerinSohbet.Com ~
Rabbim cümlemize inşallah Allah razı olsun efendim. | ||||
|
Etiketler |
ıf-kral çıplak dördüncü hafta konuğu *seyra |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |