08 Şubat 2022, 01:23 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * AlwiN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz Konumuz 15.02.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Konu vioLeta tarafından (13 Şubat 2022 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Tarih düzenlendi. | |
|
08 Şubat 2022, 05:20 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * AlwiN Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
09 Şubat 2022, 05:57 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * AlwiN Tebrik ederim Nerelisiniz ve ne is ile meskulsunuz Tesekkurler ☺
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
13 Şubat 2022, 02:43 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * AlwiN Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kısaca bir kaç soru sorup kaçayım sanırım son gün görmüşüm paylaşımı 1. Burcunuz nedir ve sizce özelliklerini taşıyor musunuz? 2. Sanal sizin için ne anlam ifade ediyor? 3. Hayata dair vazgeçmediniz prensipleriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler^^
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ...ruhun şarkı söylerse, hayat seni mutlaka dansa kaldırır... |
|
13 Şubat 2022, 10:38 | #6 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * AlwiN
Gümüşhane liyim Elektrik elektronik Bilmukabele ben teşekkür ederim.
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||||
|
13 Şubat 2022, 10:41 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * AlwiN Tebrik ederim canım abimmmm Soru sormam lazım ama 😃 Seni çok seviyorum abimm Ben senin için ne ifade ediyorum Birde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevmesende olur 😃 Ben senı paylasamam kimseyle 😃 |
|
13 Şubat 2022, 11:10 | #8 | ||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * AlwiN
1Burcum aslan özelliklerini taşıdığıma inanıyorum. 2 Sanal benim için birden çok şey ifade ediyor tırnak içerisinde söylemek istiyorum (kalbi güzel insanlarla) güzel kalıcı dostluklar kurdum yani kisaca dostluk kardeşlik aile çok güzel insanlarla tanıştım hepsine burdan sizlerin nezninde selamlar olsun. 3 hayatta saygı ve sevgiyi hem sanal hem reel prensip edinmişimdir. Bilmukabele ben teşekkür ederim. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:10 -->-> Daha önceki mesaj 11:01 --
Kardeşim bende seni seviyorum senin yerin bende başka biliyorsun ifade etmeye klavye yetersiz kalır gerisini anla.
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||||||||||||
|
13 Şubat 2022, 11:12 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * AlwiN Tebrikler
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
13 Şubat 2022, 11:37 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * AlwiN Canımsın abim teşekkür ederim 😇🥰 |
|
Etiketler |
ıf-kral çıplak birinci hafta konuğu * alwin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |