![]() |
![]() |
![]() | #11 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi # ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Birinci Hafta Konuğu * CiHaN Cihan bende tebrik eder ve başarılar dilerim evvelâ.. Sadece Yeşilçamla aran nasıl ve en son seyrettiğin yeşilçam filmi hangisi soracaktım eyvallah.. ![]()
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #12 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Birinci Hafta Konuğu * CiHaN Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
![]() | #13 | ||||||||||||
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Birinci Hafta Konuğu * CiHaN
Öncelikle Teşekkür Ederim. Allah Razı Olsun Bana @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’yı Anlatırmısınız Dediniz (Kitap Yazın) Dediniz. Anlatsam Saatler, Günler, Aylar, Yıllar Yetmez Ve Sonrasında Kelimelerin Yetersiz Olduğunu Göreceğim. - Dünyanın En Güzel Şarkısını En Güzel Sesinden DinlemekGibi. - Dünyanın En İyi Ressamının En Güzel Tablosuna Bakmak Gibi. - Dünyanın En Güzel Manzarasını İzler Gibi. Ömrümün Baharı, Hayatımın Başkenti'dir. Rabbim Her Zaman Yar Ve Yardımcısı Olsun. (Amin) • Onu Sordunuz Bana Onu Sorduğunuz Yerde Kendimi Anlatmaktan Haya Ederim. Cihan: Allah'ın Bir Kulu.
Öncelikle Teşekkür Ederim. Allah Razı Olsun Fimler İle Aram Pek İyi Olduğu Söylenemez Bazen Denk Geldiğimde İzlediğim Oluyor. En Son Hangisini İzlediniz Demiştiniz İnanın Hatırlamıyorum.
Teşekkür Ederim. Allah Razı Olsun
__________________ Başkentim ~ E&C Konu CiHaN tarafından (13 Ocak 2022 Saat 09:26 ) değiştirilmiştir. | ||||||||||||
|
![]() |
Etiketler |
ıf-kral çıplak birinci hafta konuğu * cihan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 22 Hafta Konuğu aSk | Sarya | IF-Kral Çıplak 2021 | 14 | 22 Aralık 2021 17:21 |
IF-Kral Çıplak Birinci Hafta Konuğu * NurSima | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2021 | 23 | 10 Ocak 2021 13:20 |
IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * aSk | yeSa | IF-Kral Çıplak 2020 | 10 | 23 Haziran 2020 20:17 |
IF-Kral Çıplak Birinci Hafta Konuğu * Eyşan | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2019 | 4 | 14 Ocak 2019 13:56 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |