30 Aralık 2021, 16:39 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 23 Hafta Oylamasının kazananı... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz Konumuz 4.01.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. | |
|
30 Aralık 2021, 16:59 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Tebrikler..
__________________ Davası olmayanın sevdasıda olmaz... |
|
30 Aralık 2021, 19:30 | #3 |
Çevrimdışı # Forum Dedesi #
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Hayırlı olsun evvela.. Tuttuğun futbol takımı ve en son seyrettiğin yeşilçam filmini soracağım...
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
30 Aralık 2021, 21:02 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa klasik olacak sana sorularım ! ReiSeLLa sizden övgüyle bahsedildi - bunu onaylıyormusunuz Burcunuz nedir ? Ircforumlari.net platformunda paylaşımlarınız. Süper @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nin medeni durumu +Eğitimi (ne mezunu) nedir? Özel günlerde değer verdiğiniz birine - tarzına göre mi hediye alırdınız? ReiSeLLa (Nick niçin?) Ircforumlari.nette hangi ilden katılıyor? aslen nerelisiniz? Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevgiler... (Yeni Yılın Kutlu Olsun) Mutluluk Senin Olsun !
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
30 Aralık 2021, 21:23 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Tebrik ederim.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
30 Aralık 2021, 21:37 | #6 |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Hanımefendi tebrik ediyorum. Herhangi bir sorunum yok sanal ve real hayatınızda başarılar diliyorum.Şimdiden mutlu yıllar..
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
30 Aralık 2021, 22:01 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatının dönüm noktası var mı nedir hayatında neyin degişmesini isterdin zamanı geri alsak ne yapmak isterdin keşkeleri ve iyikilerin nelerdir başarılar şimdiden iyi yıllar
__________________ Giden Kazansa İLLAKİ Bilirdik Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
30 Aralık 2021, 22:24 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Öncelikle tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi Çok zor ya da çok fazla soru sormayacağım 1. Burcunuz nedir ve özelliklerini taşıdığınıza inanır mısınız? 2. Hayatınızdaki öncelikleri sıralasanız ilk 3'te hangileri olurdu? 3. Sanal dünya sizin için ne anlam ifade ediyor? Bu kadar yeterli sanırım Şimdiden teşekkürler^^
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ...ruhun şarkı söylerse, hayat seni mutlaka dansa kaldırır... |
|
31 Aralık 2021, 11:50 | #10 |
Çevrimdışı ~ TrendSohbet.Com ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Uğurlu sayım 2 Yaşadığım sehiri seviyorum yine burda Hatay'da yaşamak isterdim Orman dağ doğada gezmek Orkide. Çiçekleri çok seviyorum Hayır bırakmam kolay paraya alışmadim. Emekle geldiğim için yaptığım iş benim için önemli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim
|
Etiketler |
reisella |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |