05 Kasım 2021, 08:09 | #11 |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19 Hafta Konuğu ...Gülümse... Öncelikle sizi tebrik ediyorum hanımefendi sorulması gereken öz ve temel soruları çok kıymetli arkadaşlarımız sormuş siz de cevaplamışsınız bu nedenle sakıncası yok ise; ben farklı iki soru yönelmek istiyorum. 1.Sorum : Hayatınızda ki Kırmızı çizgileriniz nelerdir? 2. sizin nick alakalı hanımefendi, Çarşı beyefendilerin orada ki gülümsemisiniz? Şimdiden SORULAR ve Cevapları için çok teşekkür ediyorum hanımefendi 🌸👏
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
05 Kasım 2021, 11:00 | #12 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19 Hafta Konuğu ...Gülümse...
Dilerim hepimizin hakkımızda hayırlı olan tüm dilekleri gerçek olur çok teşekkürler | ||||
|
05 Kasım 2021, 11:08 | #13 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19 Hafta Konuğu ...Gülümse... Soruların için çok teşekkürler canım 1. Samimiyet ve içtenlik benim için çok önemlidir, birisi kötü alışkanlıklara sahip olabilir, hiçbir insan mükemmel değildir, ancak bunları dürüstçe ve içtenlikle kabul eder olduğundan farklı görünmezse ben o kişiye saygı duyarım, karakterini takdir ederim... Ama çoğu insan olmadıkları insanlar gibi görünmeye hata ve kusurlarının üstünü kapatıp bizleri kandırmaya çalışıyorlar, tabii ki başaramıyorlar bu insanlara saygım da olmaz sevgimde... Hayatımdan uzak tutarım... 2. Evet cArsi ve Latte nin kanalındaki Gülümse`yim (: ... |
|
05 Kasım 2021, 17:47 | #14 | ||||
Çevrimiçi # Forum Dedesi #
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19 Hafta Konuğu ...Gülümse...
Sorularım çok kolay şerbet gibi heyecan yok.. Evvelâ hayırlı olsun ve teşekkür.. 1- Tutttuğun futbol takımı ? 2- En son gittiğin stadyum ? 3- Yeşilçamla aran nasıl ve en son seyrettiğin film hangisi ? 4- Yemek yapmayımı seversin Yemeyimi ? 5- En son yaptığın yemek ? 6- Arşiv veya Kolleksiyon yapıyormusun ? 7- Reelde gördüğün yeşilçamla ilgili (Oyuncu-senarist-yapımcı-yönetmen v.s) oldumu hiç ? Benden şimdilik bu kadar gençler ama aklıma gelirse gene sorarım...
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
05 Kasım 2021, 23:50 | #15 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19 Hafta Konuğu ...Gülümse... Öncelikle soruların için çok teşekkür ederim ^^ Sorularını tek tek cevaplayacak olursam; 1. Fenerbahçe'liyim 2. Pek maça gitmem ama Stadyum olarak Karagümrük Stadyumunun yanından geçmişliğim içini görmüşlüğüm var 3.Yeşilçam hassas noktam, belli bir yaşa kadar nefessiz eski Türk filmi izlerdim, bilmediğim film azdır... Arada bir özledikçe veya televizyonda denk geldikçe tekrar tekrar izlerim. Yeşilçam da en son sanırım en sevdiğim film olduğu için Arım Balım Peteğim i izlemiş olabilirim 4. Yemek yemeği sevdiğim için güzel yemek yapmayı, özellikle de sevdiğim yemekleri yapmayı çok severim... En son Zeytinyağlı Yaprak Sarma yaptım... 5. Kitaplarım arşivden sayılırsa, sayısı 500'ü aşkın kitabım olabilir... 6. Reelde gördüğüm yeşilçam oyuncusu pek hatırlamıyorum... Sanırım sorular bu kadar^^ |
|
Etiketler |
ıf-kral çıplak 19 hafta konuğu ...gülümse... |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |