![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Tanem [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 15. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ![]() Konumuz 16.09.2021 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. | |
|
![]() | #2 | ||||
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Tanem
Öncelikle bana oy veren değerli İf kullanıcılarına ve Beni oylar sonucu İf formunun bu bölümünde ağırlayan kıymetli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanımefendiye aevgi ve saygılarımı sunar.Beni böyle bir bölümle şereflendirdiğiniz için Hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
![]() | #3 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Tanem Rica ederim Tebrikler tatlım ![]() - En sevdiğin renk? - Burcun ne? - Forumda senin için değerli olan kimler var? - Herkesten gizledigin bir sırrın var mı ) - İdeal insan sana göre nasıl olmalı? - En büyük hayalin ne |
|
![]() | #4 |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Tanem Çok mersi canım benim 😘 -Burcum Aslan -Benim için forumda tüm beyefendi ve hanımefendiler kıymetli ve değerlidir . -Bence evet var -Bence eğitime her anlamda kendini adayan,Yenilikçi Yeniliklere açık İşine geldiği yerde değilde Her ortam ve her alanda Doğruyu adaleti savunup çıkarı olduğu kişinin yanında olmaktansa Adaletin ve haklının yanında olan kişidir ( Kendine has kararlı duruşu olan insanlardır) -Benim en büyük hayalim şimdiye kadar nasip olmadı ama şimdiden sonra hayat bize ne gösterir bunu bilemem lâkin En büyük hayalim bir yetimhane açmak dışarda annesiz babasız evsiz yurtsuz En çok da sevgiye muhtaç Binlerce çocuk var,Ben onlar için de huzurlu sağlıklı bireyler olabilmeleri için bir yetimhane kurmak isterdim,Tabii ki şu an ki İmkanım da bunlar mümkün değil Belki bir gün nasip olur.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Konu Tanem tarafından (12 Eylül 2021 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() | #5 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi # ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Tanem - Mesleğin ? Yemek yapmayı severmisin ? En iyi yaptığın yemek ? Tuttuğun futbol takımı ? Benden bu kadar Hürmetler.. ![]()
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #6 | ||||
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Tanem
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Beyefendi çok mersi -Ben Anaokulu Öğretmeniyim -Ewet mutfak ve yemek yapmak en büyük tutkum keyif alıyorum yaparken -Güveç -Galatasaray
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
![]() | #9 | ||||||||
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beyefendi çok mersi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beyefendi çok mersi
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||||||
|
![]() |
Etiketler |
ıf-kral çıplak 15. hafta konuğu * tanem |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 19 | 27 Eylül 2020 03:17 |
IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 34 | 10 Ocak 2020 13:42 |
IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb | Ulker | IF-Kral Çıplak 2019 | 18 | 09 Aralık 2019 10:30 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |
IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 38 | 23 Şubat 2018 12:38 |