![]() |
IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * esKueL [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 13. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ;rolleyes Konumuz 28.08.2021 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * esKueL @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] TebrikLer |
Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * esKueL TebrikLer |
Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * esKueL Tebrik ederim eskuel.. Klasik sorular :) : Nerelisin.? Ne is ile meskulsun ? Simdilik bukadar tesekkurler |
Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * esKueL Alıntı:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim çok sağol Cansın (: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dostum teşekkür ederim sağol @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim Dostum çok sağol. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * esKueL @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim çok sağol (: Ankaralıyım,Şoför+Korumalık yapıyorum (: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * esKueL @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beyefendi öncelikle sizi çok tebrik ediyorum. Soru kısmına gelince aslen nerelisiniz? Şimdilik bu kadar yeterli çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * esKueL @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ediyorum çok sağolun.Ankaralıyım. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * esKueL Oooo. Ppp Kacırmak istemiyorum. Pp Aşk ne ifade ediyor senğn için Para. Dostluk. Güven. Karsi tarafta ne beklersin. Olmazsa olmazın. Hena senin için ne ifade ediyor Dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kolay gelsin. Pp cevapla soracağım daha |
Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * esKueL TebrikLer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. Daha once gormustum ama yogunLuktan bide biLek sakat anca yazabiLdim..:-) ( yazimin sonunda ne kadar surede yazdigimi yazarim..;s5) Senin icin asLa asLa’n nedir..? (Herhangi bisey..) Severek okudugun bi kitap..? (Bunu herkese soruyorum sanirim..) Cay’mi Kahve’mi..? Sigara’mi aLkoL’mu..? (Ucuncu secenegi yazmayim..:-) ) Cok isteyipde yapamadigin bisey varmi..? Sunuda yapim baska bisey istemem dedigin varmi..? Ve kendini az ve öz anLatirmisin..? :-) GuzeL soruLar sordum ya..:-) (Tam 7 dakikada yazabiLdim..;s5) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:20. |