15 Şubat 2021, 09:16 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz Konumuz 22.02.2021 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
15 Şubat 2021, 09:19 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür Ederim baL'm 💋 |
|
15 Şubat 2021, 11:14 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle hoş geldin. Uzun zamandır forumdasin ama seni tanımayan pek çok kişi olduğunu düşünüyorum. Kendinden biraz bahseder misin?
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇALIŞAN; Hata Yapar ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar ASİL İNSAN; İdare Eder ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder BASİT İNSAN; İftira eder DÜRÜST İNSAN; Sabreder... |
|
15 Şubat 2021, 11:18 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu Rica ederim Tebrikler tatlım - En sevdiğin renk? - Burcun ne? - Forumda senin için değerli olan kimler var? - Herkesten gizledigin bir sırrın var mı ) - İdeal insan sana göre nasıl olmalı? - En büyük hayalin ne
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
15 Şubat 2021, 11:58 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ;*** Merhaba Askitom -Beni Seviyomusun ? |
|
15 Şubat 2021, 12:29 | #6 |
Çevrimdışı ~ Lafazan.Net ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu Tebrik ederim Sorularimla ve kahve ile ugricam daha sonra
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
15 Şubat 2021, 13:13 | #7 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hoş Buldum Teşekkür Ederim.. Adım Yağmur 31 yaşındayım.. Hırçın Karadeniz Kızıyım, Çok Merhametli, Samimi, Vijdan Sahibiyim. Sevdiklerim bambaşka Sıcacık Halimi Bilir.. Aşırı Sempatiğim Bir O kadarda Tatlıyımdır :p Gözü açık biri değilim olamadım da Çabuk kanıyorum.. insanları kendim gibi Sandığım için sanırım.. Sabırlıyımdır ama Sabrım Taştığı zaman Eyvahlar olsun Estirir Gürletirim Hiç Egoist değilim, Egoist olanlardan zerre haz etmem . 10 Yıldan Fazladır Bu ortamlardayım.. Alanım IRC Help Bir çok Büyük Sunucularda Help Founderlik yapıp Emekliye ayrılanlardanım şimdi ise kendi sunucumla ilgileniyorum 😄🙂
FundiŞim Merhaba Aşkitom Sen + Ben = Aşk Sen Benim En GizLi ve Hızlı yanımsın sana bayılıyorum 😍 Teşekkür Ederim CanıSım Kırmızı & Siyah Yay @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Sen baLım 💋 Herkes Gibi benimde sakladığım sırrım var Bana Göre ideaL biRi Biraz Fırlama, Eğlenceli oLmalı Beni Taşıyabilcek yapıda oLmalı Çünkü ben öyleyim 😂 En Büyük Hayalim Ege'ye yerleşmek Konu CeySu tarafından (15 Şubat 2021 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir. | ||||||||
|
15 Şubat 2021, 13:44 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu Canım hayırlı olsun. Aşk nedir senin için Dost kavramı nedir. Olmazsa olmazların nelerdir. Bu nickler senin için ne ifade ediyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şimdiden teşekkür ederim canım |
|
15 Şubat 2021, 15:29 | #9 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu
Teşekkür Ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşkın varlığına inanmıyorum. Aşk Sadece Bağımlılık ve Alışkanlıktan ibaret diye düşünüyorum. Dostluk, iki kişi arasında güçlü ilişki bağı, karşılıklı sevgi, menfaatsiz ve çıkarsız iyi niyetten oluşan, Zor gününde yanında olan, elinden tutup herşeye rağmen zorluklardan birlikte çıkmanı sağlayan yanında olandır.. O Nickler Benim için Çok şey ifade ediyor kendileri ne ifade ettiğinin bilincindeler burda söylemeye gerek yok | ||||
|
16 Şubat 2021, 00:02 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu Oncelikle Hayırlı Olsun Diyelim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] En sevdigin renk, İdealin, Hedefin,ßurcun Vs.. Peki Ya, Adaletsizlik Hakkında Dusuncen Nedir |
|
Etiketler |
dördüncü, hafta, if kral cıplak, konugu, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |