02 Şubat 2021, 18:06 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz Konumuz 09.02.2021 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
02 Şubat 2021, 18:31 | #2 |
Çevrimiçi ~ DerinSohbet.Com ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pek soru sormayı sevmem sordum say güzel insan |
|
02 Şubat 2021, 18:37 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Tebrik ederim : )
__________________ Meğer candan öte bir can daha varmış.. Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
02 Şubat 2021, 20:52 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Oncelikle tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cok kisacik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir? Gecmisinize baktiginuz zaman, iyi bir hayat yasadim diyebiliyormusunuz aksi ise neden? Gelecekden hayata dair beklentileriniz hayalleriniz neler? Gundelik hayatta sizi ne mutlu eder? Sizi cok etkileyen film hangisi? Bu benim sarkim, beni anlatiyor dediginiz sarki varmi? Simdilik bukadar. Soru sormayi severim tanimak adina lakin cok da yormak istemiyorum Hayatiniz daima saglikli mutlu gecsin..
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
02 Şubat 2021, 20:57 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Tebrik ederim
__________________ Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
02 Şubat 2021, 21:14 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Tebrik ederim.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
02 Şubat 2021, 22:23 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum oy vermek için tık ettiğiniz mouseniz bozulmasın inşallah
__________________ *Senin bana güldüğün saatlere kuruldum ben |
|
02 Şubat 2021, 22:37 | #10 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin
Hepimize inşallah
__________________ *Senin bana güldüğün saatlere kuruldum ben | ||||
|
Etiketler |
if kral cıplak, konuk, kral çıplak, üçüncü hafta |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| |