IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IF-Kral Çıplak 2021 (https://www.ircforumlari.net/if-kral-ciplak-2021/)
-   -   IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin (https://www.ircforumlari.net/if-kral-ciplak-2021/898858-if-kral-ciplak-ucuncu-hafta-konugu-sezin.html)

vioLeta 02 Şubat 2021 18:06

IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız;

IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur,
kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ;rolleyes

Konumuz 09.02.2021 tarihine kadar açık kalacaktır.

Konu kuralları şu şekildedir;
Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Sorulara cevap verme hakkı kişide saklı olduğundan üsteleyerek aynı soruyu sormayınız.
Özel hayatla ilgili derin sorular ve bayan üyelerimizi rahatsız edecek sorular sormayınız.
Alaycı, alakasız sorular sormaktan kaçının. Konu içinde ikili tartışmaya girmeyiniz.
Önceden sorulmuş soruları sormamaya özen gösteriniz.
Kendi adına açılan konuda kişiye sorulan soruya yalnız o cevap vermelidir. Diğer üyeler onun adına yanıt vermemelidir.

Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.

Risque 02 Şubat 2021 18:31

Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin

Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pek soru sormayı sevmem sordum say güzel insan:gulucuk:

Ebru 02 Şubat 2021 18:37

Tebrik ederim : )

Ece 02 Şubat 2021 20:52

Oncelikle tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:a66:

Cok kisacik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir?

Gecmisinize baktiginuz zaman, iyi bir hayat yasadim diyebiliyormusunuz aksi ise neden?

Gelecekden hayata dair beklentileriniz hayalleriniz neler?

Gundelik hayatta sizi ne mutlu eder?

Sizi cok etkileyen film hangisi?

Bu benim sarkim, beni anlatiyor dediginiz sarki varmi?

Simdilik bukadar.

Soru sormayi severim tanimak adina lakin cok da yormak istemiyorum
:)

Hayatiniz daima saglikli mutlu gecsin..

NurSima 02 Şubat 2021 20:57

Tebrik ederim :melek:

Winston 02 Şubat 2021 20:58

tebrikler

CyBeR 02 Şubat 2021 21:14

Tebrik ederim.

Sezin 02 Şubat 2021 22:23

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum oy vermek için tık ettiğiniz mouseniz bozulmasın inşallah :hahah:

Sarya 02 Şubat 2021 22:24

Tebrik ederim : )

Sezin 02 Şubat 2021 22:37

Alıntı:

Ece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042434326)
Oncelikle tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:a66:

Cok kisacik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir?

Genel olarak kendimi tanıtırsam 1 ay sonra 32 yaşına girecek olan ama ruhu hala çocuk olan bir kızceyim:) Kamu personeliyim:) Tam bir Karadeniz kızıyım, bazen hırçın bazen garip bir şekilde sakin :p Burada olmayı seviyorum:)

Gecmisinize baktiginuz zaman, iyi bir hayat yasadim diyebiliyormusunuz aksi ise neden?

Geçmişe baktığım zaman çok iyi bir hayat yaşadım diyorum. İyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla, yanlışıyla her şeyi kendim yaşadım. Hayatı çok güzel deneyimledim. Bunu aileme de borçluyum. Hiçbir konuda önümü kesmediler. Çok zor süreçler de geçirdim ama bugün ki ben olduğum için çok mutluyum:)

Gelecekden hayata dair beklentileriniz hayalleriniz neler?

Sonsuz bir hayata sahip değiliz. Bu yüzden pek gelecek planları yapan biri değilim :) Ama yaşadığım her anımda sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevdiklerimle beraber olmayı çok seviyorum:) Ama bi plan yapacak olsaydım kariyerime dair hayaller kurar ve gerçekleştirirdim:)

Gundelik hayatta sizi ne mutlu eder?

Sevdiklerimden sınırsız ilgi alaka görmek:)

Sizi cok etkileyen film hangisi?

Film kültürü çok geniş biri değilim ama herkes kadar beni de 7.Koğuştaki Mucize aşırı etkiledi:)

Bu benim sarkim, beni anlatiyor dediginiz sarki varmi?

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar yanımda sen olmayınca (sevdiklerim olarak değiştiriyorum sen kısmını) :)
Cevaplarım genelde sevdiklerim üzerine oluyor ama 10 yıl gurbet yaşayınca böyle oluyor demek ki :p

Simdilik bukadar.

Soru sormayi severim tanimak adina lakin cok da yormak istemiyorum
:)

Elimden geldiğince ben de tanımayı ve tanıtmayı severim teşekkür ederim soruların için güzel insan :)

Hayatiniz daima saglikli mutlu gecsin..

Hepimize inşallah:)

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:59.