![]() |
IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ;rolleyes Konumuz 09.02.2021 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pek soru sormayı sevmem sordum say güzel insan:gulucuk: |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Tebrik ederim : ) |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Oncelikle tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:a66: Cok kisacik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir? Gecmisinize baktiginuz zaman, iyi bir hayat yasadim diyebiliyormusunuz aksi ise neden? Gelecekden hayata dair beklentileriniz hayalleriniz neler? Gundelik hayatta sizi ne mutlu eder? Sizi cok etkileyen film hangisi? Bu benim sarkim, beni anlatiyor dediginiz sarki varmi? Simdilik bukadar. Soru sormayi severim tanimak adina lakin cok da yormak istemiyorum :) Hayatiniz daima saglikli mutlu gecsin.. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Tebrik ederim :melek: |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin tebrikler |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Tebrik ederim. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum oy vermek için tık ettiğiniz mouseniz bozulmasın inşallah :hahah: |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Tebrik ederim : ) |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:59. |