02 Şubat 2021, 23:28 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Tebrik ederim Sezin
__________________ Unutma!! Doğru söz,işine gelmeyenin zoruna gider... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
03 Şubat 2021, 00:18 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Canim , tebrik ederim
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
03 Şubat 2021, 04:59 | #13 | ||||
Çevrimdışı ~ Lafazan.Net ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin
Sabirla ve samimiyetle cevapladigin icin cok tesekkur ederim.. Saglik basari mutluluk diliyorum
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
06 Şubat 2021, 10:03 | #15 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Tebrik ederim canım Kendinden bahseder misin ? Burcun nedir? En sevdiğin renk ?
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
08 Şubat 2021, 17:32 | #17 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim.. AsLa yapmam dedikLerin varmi..? Severek ve yine okurum dedigin kitap hangisidir..? Hayatinda asLa vazgecmedikLerin..? (kisiLer ozeL biseyde oLabiLir..) NormaLde hic soru sormam.. bi değişikLik yaptim Senin icin..:-) Herkes gibi guzeL soru soramam..:-) Kisa ve az ama ucude öz soruLar.. Sen uzun uzun anLatirsan sevinirim.. BasariLar hayatimda..
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} |
|
09 Şubat 2021, 10:46 | #18 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin
Hepimizin hayatında başarılar diliyorum --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:44 -->-> Daha önceki mesaj 10:39 -- En sevdiğim renk ne diye düşündüm aslında kıyafet olarak hiç tercih etmediğim ama baktığım da huzur bulduğum gökyüzü mavisi olduğunu farkettim (Onun gözlerini görüyorum orada çünkü :$ ) Sorular için teşekkürler --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:46 -->-> Daha önceki mesaj 10:44 --
Hımmm çok ani geldi bu soru düşündüm düşündüm düşündüm hayatı çok dolu yaşadım bir şey bulamadım derken aklıma birden yamaç paraşütü geldi Yamaç Paraşütü yapmayı çok istiyorum annem izin verirse bir gün yapacağım
__________________ *Senin bana güldüğün saatlere kuruldum ben | ||||||||
|
10 Şubat 2021, 16:27 | #19 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin Cok Tşk ederim samimi cevapLarin icin.. zevkLe okudum ve ayakkabıLarina duskun biri oLdugunu ogrendim..:-) Cok Tşk ederim guzeLLik..
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} |
|
Etiketler |
if kral cıplak, konuk, kral çıplak, üçüncü hafta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |