17 Ocak 2021, 16:05 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 2. Hafta Oylaması * [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar değerli kullanıcılarımız, IF-Kral Çıplak Anketine katılarak seçtiğiniz bir kullanıcımız 1 hafta boyunca adab-ı muaşeret kuralları kapsamında sorularınıza cevap verecektir ve hakkında düşündüklerinizi kendisine iletebileceksiniz. Anketimiz 20.01.2021 tarihinde kapanacaktır bilginize. 2. Haftamızın önerileri ; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
|
17 Ocak 2021, 16:19 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Oylaması * hiçbirini tanımıyorum ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]te dedıım |
|
17 Ocak 2021, 16:23 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olsun bakalim.
__________________ |
|
17 Ocak 2021, 17:44 | #4 |
Çevrimdışı ~ Lafazan.Net ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
17 Ocak 2021, 17:50 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Oylaması * 2 üye zaten 1 ay önce kayıt olmuş IF'ye. Hatta birisi 10 gün önce @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en eski olduğu için onu seçiyorum.
__________________ Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti. Kahraman Tazeoğlu Konu Slipknot tarafından (17 Ocak 2021 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir. |
|
17 Ocak 2021, 18:00 | #6 | ||||
Çevrimdışı ♪ Lafazan FM ♪
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Oylaması *
teSekkurLer saygı duyarım
__________________ “A smooth sea never made a skilled sailor.” | ||||
|
17 Ocak 2021, 18:05 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum bende. |
|
17 Ocak 2021, 18:06 | #8 |
Çevrimdışı ~ Lafazan.Net ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
17 Ocak 2021, 18:09 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Oylaması * Herkese başarılar dilerim şimdiden. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyelim.
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇALIŞAN; Hata Yapar ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar ASİL İNSAN; İdare Eder ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder BASİT İNSAN; İftira eder DÜRÜST İNSAN; Sabreder... |
|
17 Ocak 2021, 18:11 | #10 |
Çevrimdışı ♪ Nota FM ♪
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] demek istiyorum (:
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
çıplak, hafta, ikinci, kral, oylaması, İf |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |