12 Ekim 2020, 10:47 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Lareina [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 26. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 19.10.2020 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. | |
|
12 Ekim 2020, 10:59 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Lareina Tebrik ederim ❤ hayalleriniz var mi ? Mesleginiz var mi Bukadar 😊
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
12 Ekim 2020, 11:44 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Lareina Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'mm seni çok iyi tanıyorum artık ama adettendir bir soru soralım Bir kitabın baş kahramanı olmak isteseydin bu hangi kitap ve hangi karakter olurdu?
__________________ *Senin bana güldüğün saatlere kuruldum ben |
|
12 Ekim 2020, 11:48 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Lareina Tebrikler şekerim. Bir kaç kıstasa açıklık getir lütfen 😇 * Uzun saç mı / kısa saç mı ? * Klasik giyim mi / spor giyim mi ? * Deniz mi / havuz mu ? * Avm alışverişi mi / online alışveriş mi ? * yaz mı / kış mı ? Teşekkür ederim şimdiden vereceğin cevaplar için , seviliyorsun
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє , σmurgαlí durusα vє αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. |
|
12 Ekim 2020, 15:23 | #6 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Lareina @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim oylarınız için , Güzel olacak. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:18 -->-> Daha önceki mesaj 15:16 --
Teşekkür ederim canım. Hayallerim var kendime göre bir ikisi oldu hatta , daha büyük hayallerim için biraz zaman lazım. Var turizm otelcilik işletmeciliği mezunuyum. Otelde çalışıyorum. Resepsiyon ama bu aralar pandemi dolasiyla evdeyim. :* --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:20 -->-> Daha önceki mesaj 15:18 --
Herhangi bir kitaba baskahraman olmak istemem çünkü çok az kitap okurum oda tarih olur. Benim hayatım kitap zaten çiçeğim. :p --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:23 -->-> Daha önceki mesaj 15:20 -- Bende teşekkür ederim , sende çok seviliyorsun. Bakalım ; Bu ilk soru çok değişiklik gösterir kişiye göre.İnsan kendisine yakışanı seçmeli. Ama her zaman kısa saçı daha tarz bulurum.Bir nevi kısa saç. Kesinlikle spor giyim ve hep tercihim. Deniz.+kum+güneş .. AVM alışveriş genelde. Kış
__________________ ** those who change on the road, not the road, get tired. | ||||||||
|
12 Ekim 2020, 16:35 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Lareina Hayirli olsun
__________________ İyi Kadınlar **** Adamlara, Hiç Kadınlar İyi Adamlara Yar Oldukça Aşk Kimsenin Yanına Kar Kalmayacak. Ruhsuz |
|
Etiketler |
if kral ciplak, kazanan, kral çıplak, sonuc |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |