![]() |
IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * EsiLa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 25. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz ;rolleyes Konumuz 07.10.2020 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * EsiLa Esila cım tebrikler bu aralar pek görmüyoruz umarım iyi ve sağlıklıdır sorum kac yaşında ve nereli? :tatli:🌹 |
Cevap: IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * EsiLa Alıntı:
88'liym kuzum memleketim Îzmir :optum: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * EsiLa Seni zihnimde sempatik, güleryüzlü, kıpır kıpır, arkadaş canlısı, sıcakkanlı, konuşkan aktif özgüvenli biri olarak hayal etmiştim doğru mu acaba :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * EsiLa Tebrikler canim En sevdigin kitap? En sevdigin yemek? Tatile gitme firsatin olsa, hangi ulke secerdin |
Cevap: IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * EsiLa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm tebrikler canım ben soru sormucam Booğön dersimiz ne hocam ;D bağlanmıyor Eba ya jddjks |
Alıntı:
En sevdiğim kitap YILMAZ OZDİL -SON CÜRET En sevdiğim yemek Yaprak sarma:hahah: Tatile genellikle amsterdama gidiyorum kuzum 9 yıl orda yaşadım ailemin yarısı orda zaten :tatli: Alıntı:
:optum: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * EsiLa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler acaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ev hanımı mı yoksa çalışan bayanlarımızdan mı ? |
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * EsiLa Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:42. |