12 Ağustos 2020, 15:31 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 21. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 19.08.2020 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. | |
|
12 Ağustos 2020, 15:35 | #2 |
Çevrimiçi ~ DerinSohbet.Com ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
12 Ağustos 2020, 15:47 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown Tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Müslüm gurses hayranlığınız nerden geliyor? Bu hayatta en sevdiğiniz 3 insan kimdir?
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
12 Ağustos 2020, 15:48 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar.
__________________ Hayatınızın kalitesini hayatınızdaki insanların kalitesi belirler... |
|
12 Ağustos 2020, 16:10 | #6 | ||||||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown
Çocukluğum ve gençlik çağlarım Müslüm Gürses dinlemekle geçti, hala da dinliyoruz, bizim kisi esasında hayranlık değil, hissiyatla alakalı Babanın şarkılarını dinlemek kulak ister ve sıradan kulaklara girmez Allaha şükür o kulakta bizde var Müslüm babayı dinlediğim kadar babamı dinleseydim alim olurdum sanırım. Sevdiğim insanları sayı ile ifade edemem, Aİlem SEvdiklerim ve Vatanım benim için önemli değerlerdir. Teşekkür dileklerin için teşekkürler --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:06 --
Az çok bilen tanıyan var bilmeyenler de var tabiki de; Ankaralıyım Ankaragüçlüyüm ismim ERsoy, Mekanik işler ile ilgili çalışıyorum, kendi işimi yapmayı çok istiyorum ama sermaye de sıkıntı var yaş 34. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10 -->-> Daha önceki mesaj 16:09 --
Eyvallah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ler --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10 -->-> Daha önceki mesaj 16:10 --
Canım kardeşim teşekkürler
__________________ Sen Yoksan Müslüm Baba VAR | ||||||||||||||||
|
12 Ağustos 2020, 16:45 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler ersoyum
__________________ Fark edilmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekir. |
|
12 Ağustos 2020, 16:48 | #8 | ||||
Eyvallah gardaşım benim
__________________ Sen Yoksan Müslüm Baba VAR | ||||
|
12 Ağustos 2020, 21:11 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown Tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Müslüm Gürses konserinde bulundun mu hic? Yeri ayrıdır ben de dedigin ırcforumlarindaki dostların kimler? Ve varsa hobi & fobilerinden bahsedebilir misin bize? Teşekkürler |
|
12 Ağustos 2020, 21:39 | #10 | ||||
eyvallah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkürler Mslm Babanın unutamadığım 3 konserinde bulundum 97 Yılında Yimpaş Mağazalarının açılışından dolayı iki ilde Konserine Katılmıştım. O zaman yaşım çok yoktu Dayım la birlikte gitmiştik. Birde istanbulda katıldım konserine. 2008 askerken Pasaj Muzik te elini öpme ve kısa da olsa görme fırsatım olmuştu.(Rahmetliyi) Şimdi yok ama Kabirden Naklen yayın yapıyyor bu yazıyı yazarken dinliyorum. IRC Forumları Yönetiminin ve Kullanıcılarının bende ki yeri çok ayrıdır. Doslarım Ekolay.NET de bulunduğum Zamanlar ki Dostlarımdır Tek tek yazamam ama, benim endeğer verdiğim dostlarım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hobim : Balık Tutmak (Turna Balığı ) Hastasıyım Tribün Çok severim Ankaragücü Maçlarını Kaçırmam. Fobi : Öle Fobim mobim yok Gözümün Gördüğü bişeyden korkmam
__________________ Sen Yoksan Müslüm Baba VAR | ||||
|
Etiketler |
if kral çıplak konuğu takedown 21 hafta konugu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |