![]() |
![]() |
![]() | #11 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir Soruda ben sorayım Sen yoksan MüsLüm baba var ![]() Şahsen bende çok severim müslüm gürses. Merak Ettigim Müslüm Gürsesin Onca seslendirdigi ßir ßirinden GüzeL şarkılarının icinden hangisini Daha çok SeviyorSun (: |
|
![]() | #12 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown
Müslüm Babayı, Baba yapan Duruşudur. Müslümcüler bilir, Her şarkısında Ayrı bir tad ayrı bir lezzet ayrı bir tutku ayrı bir meziyet vardır, bir söyledği şarkıyı diğeri gibi söylemez. O yüzden her kulak algılayamaz. Ali Tekintüre bestelerini Yavuz Taner in bestelerini Müslüm baba daha bi içten okuyor. Mesela : Gönül Nikahı şarkısı Bilen bilir. 7 kıta dan 7 ülkeden 7 bilim insanı gelse bu şarkının girişini çözemezler. Corona virüse muslum baba dinletin vicdana gelir insanligi affeder ![]()
__________________ Sen Yoksan Müslüm Baba VAR | ||||
|
![]() | #13 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu nicki almanda ki sebep nedir ? Takıntıların var mıdır? Hırs ve rekabeti sever misin yoksa olayları akışına bırakmayı mı tercih edersin ? Keşke hiç akrabam olmasaydı dediğin 3 kişi kimdir ? Uyku düzenin önemli midir yoksa eğlence önceliğin midir?
__________________ *Senin bana güldüğün saatlere kuruldum ben |
|
![]() | #14 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown
Eyvallah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim. Takedown : Anlamı Devirmek demek 90 Lı yılların Bilgisayar korsanı Hacker Kevin David Mitnick in Kullandığı Rumuzdur. Almamda ki Sebep çok eski zamanlar siber güvenlik açıklarına merak sarmamdı. basit heveslerdi ![]() Takıntılarım Var : Birşeyi kafaya takarsam yaparım yapamayacağım şey yoktur yeterki yapmak isteyim. Aynı şekilde yapmak istemeyeceğim şeyi Allahın kulu yaptıramaz. ( Büyük konuşmak gibi olmasın ) illa ki istinalar olur bu hayatta ama şimdiye kadar olmadı. O yüzden bazı şeyler takıntı olmuştur hep Evet Hırsı Severim.... Rekabet de severim ama bizim rakabet edecek yada edilecek kadar büyük hayallerimiz olmadı. Akraba Konusunu atlıyorum ![]() Uyku düzeni önemlidir illaki. Gece uyuyamayan insanların gündüze sığdıramadığı acılar vardır ![]() Yaşadığımız hayat zaten Eğlenceden ibaret. ama eğlenmek önceliğim olmamıştır. daha somut şeyler ön plandadır.
__________________ Sen Yoksan Müslüm Baba VAR | ||||
|
![]() |
Etiketler |
if kral çıplak konuğu takedown 21 hafta konugu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 34 | 10 Ocak 2020 13:42 |
IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb | Ulker | IF-Kral Çıplak 2019 | 18 | 09 Aralık 2019 10:30 |
IF-Kral Çıplak 20. Hafta Konuğu * `She | Beatrice | IF-Kral Çıplak 2019 | 23 | 02 Ekim 2019 22:59 |
IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che | YaRen | IF-Kral Çıplak 2019 | 25 | 01 Ağustos 2019 09:12 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |