![]() |
![]() |
![]() | #21 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 20. Hafta Konuğu *KaNKa
En sevdiğin yemek nedir? Pek Yemek secmem ama En Sevdiğim yemek Bamya Bu hayatta olmazsa olmazım dediğin 3 şey sayar mısın ? Eşim, Bilgisayarım, Kankalarım Sen mantık insanı mısındır ? Evet mantik insanıyım. Aşka felan pek inanmam. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sordugun sorudan dolayı benı tanımayan bazı arkadaşlar Ulminatici zannetmişler beni ben ulminatici felan değilim. Sadece Gözlerimde problem var. | ||||
|
![]() | #22 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 20. Hafta Konuğu *KaNKa
Hakli, Hemen sorumu soruyorum.
Tesekkur ederim.😊 | ||||
|
![]() | #23 | ||||
Seve Seve Cevaplıyım Bir evli olarak, sevgili bekarlara tavsiyelerin nelerdir ? Sakın evlenmeyin dermişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemek yapmayı severim demissin, en iyi yaptığın yemek hangisi? Aslında bir çok yemekte iyiyim. Özellikle Fransa Ve Meksika Mutfağı konusunda. Bana göre en iyi yaptıgım yemek Brioche ama arkadaşlarıma göre ise Nachos Gidip görmek istediğin, "içimde kaldı be!" dediğin bir şehir var mı? Trabzon Ve İzmir. Trabzon Yeşilliği ve dogasıyla her gidişimde ayrı sevmişimdir. İzmirse sosyal hayatı ile hep dikkatimi cekmiştir. Hiç kamp yaptin mi? Başına gelen ilginç bir olay oldu mu? Varsa bizimle paylaşır mısın? Çok Kamp yaptım bir çok şehirde ama en güzeli Hakkari Sümbül de yaptıgım kamptı Askerden Önce ![]() ![]() ![]() Ve son olarak; vakti zamaninda Trump "ben herkesle iyi geçinmek istiyorum" demiş, bunu okuyunca ilk ne düşündün? Benim için söylemiiş o sözü ![]() ![]() | ||||
|
![]() | #24 | ||||
hahah ne alakası var yahu ![]() ama bak şimdi şüphelenmedim değil ![]() ![]() yoksa bu yüzden mi Joker resmi kullanıyorsun Trumpu devirmeye çalışıyorsun seni gidi seni ![]() ![]()
__________________ | ||||
|
![]() | #25 | ||||
Çaktırma ![]() ![]() ![]() ![]() Coronayı da Ben çıkardım zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||
|
![]() |
Etiketler |
if kral çıplak konuğu kanka 20 hafta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * aSk | yeSa | IF-Kral Çıplak 2020 | 10 | 23 Haziran 2020 20:17 |
IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 34 | 10 Ocak 2020 13:42 |
IF-Kral Çıplak 20. Hafta Konuğu * `She | Beatrice | IF-Kral Çıplak 2019 | 23 | 02 Ekim 2019 22:59 |
IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che | YaRen | IF-Kral Çıplak 2019 | 25 | 01 Ağustos 2019 09:12 |
IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 15 Aralık 2018 18:49 |