02 Temmuz 2020, 08:43 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * eiffel65 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 17. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 09.07.2020 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. | |
|
02 Temmuz 2020, 12:38 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * eiffel65 Eyvallah sağol @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Oy veren, destekleyen herkese teşekkür ediyorum.
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |
|
02 Temmuz 2020, 12:54 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * eiffel65 Simdiden kolay gelsin
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |
|
02 Temmuz 2020, 13:17 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * eiffel65 Tebrik ederim Aklima gelenlr Nerelisin ? yurtdisina cikma firsatin olsa, hangi ulkeyi secerdin ? Neden en sevdigin kitap ? En deger verdigin konu Saol arkadasm )
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
02 Temmuz 2020, 14:07 | #6 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * eiffel65
Aslen Artvin'liyim Yurt dışına çıkma fırsatım olsa gitmek istediğim ülke; Hırvatistan (turistik gezi olarak) Bir iki belgesel türü videolarda görmüştüm. Gayet güzel beğendim ve görmek isterim. Hiç kitap okumadım bu yüzden sevdiğim bir kitap yok En değer verdiğim konu anne babam ve kardeşlerim. Yani kısacası ailem Sende sağol arkadaşım teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese | ||||
|
02 Temmuz 2020, 14:38 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * eiffel65 Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir gününü nasıl geçirir? hobileri nelerdir? hayatında en pişman olduğun an neydi? teşekkürler şimdiden.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
02 Temmuz 2020, 14:45 | #8 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * eiffel65
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağ olasın Şuan evde olduğum için genel film ve dizi izlerim Birde perşembe günleri pazara giderim Evdekilere yasak var. (Gerçi yasak öncesi annemle yine giderdim) Bir de hafta sonları ailemle geziyorum şu sıralar. İnsanların az olduğu yerleri tercih ediyoruz Hobilerim müzik dinlemeyi çok severim, film izlemeyi keza öyle, amatör olarak müzik dj lik takılıyorum öyle hobi olarak Bursaspor'umun maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum, birde ailemle vakit geçirmeyi severim Bir sürü olmasa da bir kaç pişman olduğum zamanlar oldu. Aklıma geleni söyleyeyim. Pişman olduğum anlardan biri eski sevgililerimle tanıştığım an 2 kere sevgilim oldu ikisinde de tanıştığıma pişman oldum Ha bir de bazı arkadaş seçimlerinde pişmanlığım oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese | ||||
|
02 Temmuz 2020, 15:29 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * eiffel65 1 nereye gitsen "iste huzur " dersin ? 2 moralin bozuk oldugunda ne yaparsin keyfinin duzelmesi icin ? 3 nefret ettigin birisi sana asik olmusa nasil hissedersin veya naparsin ? Tskler
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |
|
02 Temmuz 2020, 16:35 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * eiffel65 Rica ederim. 1 Ben doğayla iç içe olduğum yerleri daha çok severim. İnsanın az olduğu dağ, orman, göl kenarı vb vb (az insan çok huzur hesabı) 2 Müzik dinlemeyi severim. Moralim bozukken genelde müzik dinleyerek ve arada da olsa yürüyüşe çıkarak keyfimin yerine gelmesini sağlamaya çalışırım. 3 Nefret ettiğim biri bana aşık olmuşsa açıkçası nasıl hissederim bilmiyorum. Hiç başıma gelmedi. Ama kısa süreli bir şaşkınlığım olabilir. Ha şu var, kendisinden nefret ettirecek davranışlar sergileyip öyle nefret ettiysem şayet o zaman aşkını falan düşünmem ama kendisi farkında olmadan bir davranış sergilemişse ve bende o davranışından nefret ettiysem o zaman düşünürüm. Sonuçta o farkında değil yaptığının ve bunu fark edip düzeltmesi gerektiğine inanıyorsam her insan gibi bir şans daha hak ediyordur derim. Dediğim gibi bilerek yapıyorsa ve bundan nefret ettiysem aşkına inancım yok derim. Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |
|
Etiketler |
eiffel65 17 hafta konuğu ıf kral çıplak konugu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |