19 Mayıs 2020, 10:42 | #11 | ||||||||
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu* Ebru
Hollanda doğmuş büyümüş aslen izmirliyim. 2 sene olacak Türkiye'de yaşıyorum artık, insanın vatanı gibisi yok ama alışmak çok çok zor : ) 10 aylık bir tosbiş kızın annesiyim, şu an çalışmıyorum ama kızım 2/3 yaşına gelince tekrar iş hayatına atılmayı düşünüyorum. Spor yapmayı seven, kızına aşık, kitap okumayı seven, araştırmacı ruhlu, bir tık meraklı ama gereksiz şeyler içim degil çocuk ruhlu deli dolu bir şeyim işte bilirsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ))) Bu aralar çok hareketlenen kızımla ilgileniyorum sadece evde karantina malum bunaldık ama: /
Oldu evet, keşke sevgimi saygımı hak etmeyenlere zamanında hiç değer verip yükseltmeseydim ama hayatta her yaşadığımız bir tecrübe kin yok umut var yola devam : ))
__________________ Meğer candan öte bir can daha varmış.. Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||||||
|
19 Mayıs 2020, 15:03 | #12 | ||||||||
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IFle tanışmam IRC ortamından geldi diyebilirim takıldığım son senelerimdi, bir arkadaş tavsiyesi ile geldim öylece kaldım. Güzel dostluklar kazandım, güzel vakit geçirdim iyiki gelmişim diyorum. Anne olmak tarif edilmez bir duygu, mucize diyorum. Rabbimin gönderdiği hediye benim meleğim.. Anne olmak fedakarlık en başta çıkarsız koşulsuz sevgidir, aşktır kısacası evlat.. Mutlu aile olmanın sırrı mı bilmem ama en başta saygı, biribirine karşı anlayış bir de güven olursa sevgi zaten olur. Bir de çocuk ruhumuzu asla kaybetmemiz lazım, ınsanları değiştirmeden olduğu kimi sevmek kabullenmek bence schatjem.. Tabii illa her evde arada olur minik atışmalar, biri ateş iken diğeri su olmalı dengelemeli birbirini. Bir de ben zaten küs kalamam gülesim gelir, sevdiğime dünyayı dar edeceğime mutlu etmeyi tercih ediyorum: ) ayni kafa yapısında birisini bulduğu zaman insan o zaman her şey değişiyor.. Hım hım hım evet can alıcı soruya geldik: ) Türkiye'ye alışamadım çünkü yaşadığım büyüdüğüm ortamdan çok çok farklı. Kendi vatanında olsa senelerce sadece yaz tatillerinde gelip gitmeye gerçekten hiç benzemiyor. Sevdiğim adam için geldim onun için alışmaya gayret gösteriyorum mijn schoonheid.
Tabiiki Fenerbahçeliyim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: ))
__________________ Meğer candan öte bir can daha varmış.. Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||||||
|
19 Mayıs 2020, 18:57 | #14 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu* Ebru Beni sefiyon mu ne ka böcüğüm npıo nasıl iyimi
__________________ SusKun ve Sessiz Mürekkep... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
19 Mayıs 2020, 19:40 | #15 | ||||
BiLdigin soruyu sorma ben cvp verim bu soruya.. Sevmiyor Seni.. Baska soru sor, soyLe Schatjem’e yakisan soruLardan..:-p
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | ||||
|
19 Mayıs 2020, 19:45 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu* Ebru Yeni yeni tanıyorum çok doğal, iyi biri, sorum yok,dünyalar tatlısı minnak fıstıkımı ve güzel annesini çok öpüyorum
__________________ ..let's raise a glass or two to all the things i've lost on you.. |
|
19 Mayıs 2020, 19:48 | #17 | ||||
Hahaha Bak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıskandı
__________________ SusKun ve Sessiz Mürekkep... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
20 Mayıs 2020, 10:02 | #18 | ||||||||||||
En son söylediğim yalan onun da sana selami var: )) Asla yapamam dediğim şey yok çünkü asla dediğim yapmam ya da yapamam dediğim çoğu şeyi yaşadım.. Ama şu var ki kızım olmadan asla yapamam, Rabbim acısını göstermesin.. Yaptığım en çılgınca olan şey araba kullanırken video çekmek ve hiz yapmak, tabii artık uslandım öyle şeyler yapmıyorum.. : ) Rica ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Seni sevmiyorum kızını seviyorum işte ohh olsun çatla da payla .d böcüğü iyi şu an oyun oynuyor, tosbişimi öp yerime : ))
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için, o senin kalbinin güzelliği.. prensesimle biz de seni öpüyoruz bal
__________________ Meğer candan öte bir can daha varmış.. Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||||||||||
|
Etiketler |
if kral çıplak konugu ebru |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |