10 Mayıs 2020, 01:23 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 12. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 17.05.2020 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
10 Mayıs 2020, 01:27 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL Ben ankete hiç denk gelmedim ya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] En Sevdiğin Şeyler Nedir ? Bu kadar yeterli Arkadaşım Tebrik ederim |
|
10 Mayıs 2020, 01:54 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL ooo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Dostum tebrik ederim soru sorma gerek yok ha illaki sorunuz diyorsanız en çok kimlere Değer verdiniz ?
__________________ 𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓ღ𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐 |
|
10 Mayıs 2020, 16:05 | #4 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL
teşekkür ederim değerli arkadaşım klasik olacak ama müzik dinlemeyi ve saatlerce peş peşe film izlemeyi severim ama son zamanlarda if de saatlerin nasıl geçtiğini bana unutturan dostlarımla vakit geçirmeyi daha çok sevmeye başladım..
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
10 Mayıs 2020, 16:10 | #5 | ||||
Ailem dışında dostlarıma çok çok değer verdim.benim dost kavramım benimsediğim andan itibaren ailem gibi görmek ve ister istemez anında çok değer vermeye başlamak bu huyum iyimi kötümü bilmiyorum ama böyleyim
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
10 Mayıs 2020, 16:12 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nickinin anlamı nedir? Dostluk senin için ne ifade eder ve son olarak merhametli biri misin? |
|
10 Mayıs 2020, 16:21 | #7 | ||||
merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickimin anlamı SQL, yani verileri yönetmek ve tasarlamak için kullanılan bir veritabanı yönetim sistemidir. dostluk benim için çıkarsız karşılıksız en zor zamanında varıyla yokuyla bir amaç olmaksızın derdine sıkıntına neşesine ortak olabilmektir... kendime göre evet merhametliyimdir ama bunu birde başka gözlerden görmek gerek evet demekle olmuyor biliyorum.
|
10 Mayıs 2020, 16:26 | #8 |
Çevrimiçi ~ Gevezeyiz.Net ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL Tebrikler ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; IFle tanışman nasıl oldu? Neden eSKueL nickini kullanıyorsun.?
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); } |
|
10 Mayıs 2020, 16:32 | #9 | ||||
Teşekkür ederim can dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] if le tanışmam kod arıyordum araya araya tüm sonuçlar buraya çıktı tanışmam böyle oldu. yazılım ve kodlara bayağı bir hastalık derecesinde bağlılığım var nickimin anlamıda programlama dili olması sanırım o yüzden bu nickimi seviyorum.
|
10 Mayıs 2020, 21:29 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayırlı olsun abi .) Koda merakın iyica artımıs gibi nasıl bir kod yazardın? |
|
Etiketler |
konuk, kral ciplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |