10 Mayıs 2020, 21:41 | #11 | ||||
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim sanırım SQL gibi bir yazılım sistemi yazmayı isterdim şuan aklıma bir tek o geldi
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
11 Mayıs 2020, 16:12 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL tebrikler
__________________ ..let's raise a glass or two to all the things i've lost on you.. Konu judith tarafından (11 Mayıs 2020 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir. |
|
11 Mayıs 2020, 16:15 | #13 |
Çevrimdışı Gökalp ♡
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL Tebrik ederim , hayatınızda en pişman olduğunuz an nedir ? (Tabi çok özel değilse )
__________________ O Herşey Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
13 Mayıs 2020, 16:43 | #14 | ||||
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en pişman olduğum an üzüleceğimi ve kırılacağımı sonunun kötü bitmesini bildiğim halde bir eli tutmak oldu.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
13 Mayıs 2020, 18:48 | #15 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendinden bahseder misin? Seni yakından tanıyalım. Forumda güzel vakit geçiriyor musun Hayatta isteyipte elde edemedigin şeyler için hala umudun var mı?
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
13 Mayıs 2020, 19:16 | #16 | ||||
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İsimim Osman onur,35 yaşındayım şehirler arası uzun yol otobüs kaptanıyım,mesleğimi severek yapıyorum Türkiye'nin en genç kaptanlarından birisiydim bu mesleğe başladığımda 26 yaşında bir ağabeyimizin sayesinde bu mesleğe başladım,çocukluktan gelen bir tutku benimki çünkü dayılarım tır cı ve otobüs cü olduğundan hep özenmiştim bu mesleğe ALLAH'a şükürler olsun bu güne kadar sıkıntısız mesleğimi icra ettim. orta okul mezunu biriyim ama kendimi eksik kaldığım yerleri tamamlamaya çalışan kendi halinde sessiz sakin kimseye karışmayan biriyim.sıcak kanlı dost canlısı biri olduğum söylenir dostlarım tarafından,bazen sosyal bazen asosyal biriyim,konuşmayı muhabbet etmeyi çok severim,sevdiğim benimsediğim bir insana anında çok değer vermeye başlarım,sevdiğim değer verdiğim bir insanı asla üzmem üzecek bir şeyde yapmamaya gayret ederim,şimdilik bu kadar aklıma gelen tanıtma kısmı umarım açıklayıcı olmuşumdur Ben irc.forumlari.net ailesine 2018 yılında katıldım,ama çok girmiyordum işte bu son 2 aydır çok sık gelmeye ve vakit geçirmeye başladım sabah olsada uyansam foruma girsem muhabbeti olmaya başladı bende artık burada güzel dostluklar kazandığımı düşünüyorum isim versem mi vermesem mi bilemedim şuan ama hatrı sayılır dostlarım var onlar için geliyorum açıkcası onlarla mutlu oluyorum zaman su gibi akıp geçiyor.ve hep şöyle diyorum herkes için İYİ Kİ VARLAR VE İYİ Kİ DOSTLARI ARKADAŞLARI OLMAYI HAK EDEBİLMİŞİM. Hayatta isteyip de elde edemediğim şeyler için hala umudum var.bu umudu mu hiç kaybetmedim,mücadeleci biriyim hemen pes etmem...
|
13 Mayıs 2020, 19:49 | #17 |
Çevrimiçi ~ Derinsohbet com ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
17 Mayıs 2020, 20:33 | #18 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * eSKueL Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] En büyük hayalin nedir? Kitap okuyorsan eğer etkisinde kaldığın bir kitap tavsiyesi alırım: )
__________________ Meğer candan öte bir can daha varmış.. Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
17 Mayıs 2020, 21:31 | #20 | ||||
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir çok hayalim var herkes gibi ama en büyüğü lise ve üniversiteyi bitirmek ne kadar sürer bilmem ama bunu mutlaka bir gün gerçekleştireceğim,nedeni ise okumak gibi güzel bir şey yok çok çok çok pişmanım okumadığım için malesef.. kitap okumayı gerçekten çok severim içeriği ve türü önemli değil benim için yeterki kitap olsun eğer okumadıysan gerçekten bu yazacağım kitapları mutlaka okumanı tavsiye ederim, Suç ve Ceza Milena'ya Mektuplar Melekler ve Şeytanlar
|
Etiketler |
konuk, kral ciplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |