07 Nisan 2020, 21:57 | #11 | ||||
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 9. Hafta Konuğu * Süveyda Tebrikler için teşekkür ederim --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:57 -->-> Daha önceki mesaj 21:41 --
Sorular için teşekkür ederim sıraya uyacağıma emin ola bilirsin djdjrjr Ankarada yaşayan Bi Lazım aslen Rizeliyim Hayatımda kimse yok uzun bir süredir Forumu burada candostum die geçen gerçekten candostum olan biri bahsetmişti ve Bi grup arkadaşımın djlik yaptığım kanalı burdan bulduklarını söylediler yani onlar teşvik etti diye bilirim sjsjs Sosyal medya kullanmıyorum en son lise zamanlarımda Facebook açmıştım eskiciye versem bir kaç mandal alamayacağım akrabalarım sayesinde uzak durdum şuan sadece sohbet sitesi ve tanıdıklardan uzak olacağım yerlerde takılıyorum sjsjs Okul öncesi eğitim bitirdim ama işsizim pek sevemedim mesleğimi o yüzden 2 3 ay kadar çalışıp bıraktım İdeallerim arasında insanca yaşaya bilmek var şuan pek plan kurmayı sevmem Erkek dediğin olgun olacak bana göre ben pek kıskanılmayı seven bir tip değilimdir maço olmayacak benim düşüncelerime saygı duyacak çocuksu Bi yapım var bunu herkes kaldıramaz yanında rahatça çocuksulaşacağım Bi eş isterdim. Ha dış görünüşü pekte şaapmamak ama mümkünse iri yarı dediğimiz uzun boylu kilolu olacak (çaktırma benim kiloları mı göstermeyecek demeye getiriyorum djdjdk) İdeal Bi insan olup olmamam karşımdakine bağlı ben tabi kendimi severim ama insanına göre değişir şekil almam Sevmediğim çok yönüm var ama asla değiştirmeye çalışmam djdjdk küfür argo kullanan Bi insanım bu var ha bide çok boş boğazım aklıma gelen dilimden dökülür bu huyumu da sevmiyorum Ya çok klişe olacak ama ruh halime bağlı skdkd yabancı şarkı dinlemem onun haricinde canım isterse müslüm gürses canım isterse aleyna tilki dinlerim sjsjdj Soruların için teşekkür ederim biraz az olmuş ajajsje ama kısaca her şeyimi anlattım snsnjsz | ||||
|
07 Nisan 2020, 22:16 | #13 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 9. Hafta Konuğu * Süveyda
Teşekkür ederim kuzum En sevdiğim şey konuşmak djdjdk böyle susmadan 7/24 konuşa bilirim | ||||
|
07 Nisan 2020, 22:28 | #14 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 9. Hafta Konuğu * Süveyda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en merak ettiğim şey galiba ) Sınava girerken KPSS puanın kaçtı
__________________ Güneşimi Kaybettim Gözlerini Görmem Gerek.. |
|
Etiketler |
ıf-kral çıplak 9. hafta konuğu * süveyda |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |