![]() |
![]() |
![]() | #21 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa Tebrikler Bella, Bende Şunu Sormak İstiyorum Trakya'ya Özgü Yemekler var mı? Edirne'ye Özgü Hangi Yemekleri Yapabiliyorsun ? Forumda En Sevdiğin Üye Kimdir. ?
__________________ Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #22 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim canım , * foruma geliş hikayeni duymak isterim ve ortamımızdan memnun olup olmadığını ![]() * nick hikayeni de merak ediyorum açıkcası ![]() * olmazsa olmazların nedir hayatta ? * duymaktan en nefret ettiğin söz/sözler nedir ? ![]() teşekkür ederim şimdiden vereceğin cevaplar için ![]()
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє , σmurgαlí durusα vє αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. |
|
![]() | #23 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa Bu bizim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise ; BeLLa REİS BENİM OK !
__________________ *Zafer asla mahvolduklarını zannedenler tarafından kazanılmaz. Alparslan TÜRKEŞ #dimetoKa |
|
![]() | #24 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim.
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); } |
|
![]() | #25 | ||||||||||||||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa
Tşk ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Cvblıyorum hemen elbette var,özellıkle Edirne tava ciğerimiz meşurdur.Sonrasında Keşkek denilen yöresel bir yemeğimiz vardır.Tavuk ,yada kaz etinle ve ana maddesi buğdayla olan bir yemektir.Genelde düğünlerde ve bayramlarda halk yapar bu yemeği. Tava ciğeri yaparım,tabi yerinde yemek ayrı bir keyif o başka ![]() Tüm forum cok sıcakkanlı,içten bir şekilde söylüyorum,samimi doğal yaklaşım sergileyen tüm üyelerimizi seviyorum.Ama illa nick ver dersen, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyebilirim. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:22 -->-> Daha önceki mesaj 16:17 --
Tatlım bunu vioLeta’da sormuştu.Uzun uzun anlatmıştım istersen bir ön sayfada var ordan okuyabilirsin:* Diğer sorularına geçiyorum olmazsa olmazlarım ailem ,dostlarım ,işim ve umudum ![]() Yapacağım işi,işleri yada sorumluluklarımın bana ikidebir söylenmesi beni feci sinirlendirir. Kocaman öpüyorum saglıklı günler diliyorum tatlım:* ![]() --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:23 -->-> Daha önceki mesaj 16:22 --
Tşk ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey.sevgilerimi iletiyorum. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:24 -->-> Daha önceki mesaj 16:23 --
Sakin ol şampiyon tamam sensin ![]()
__________________ Stay Stronq ⚜ | ||||||||||||||||
|
![]() | #26 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım. Hayatında asla affedemeyeceğin biri var mı?
__________________ O Herşey Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #27 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa
Tşk edeeim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’cım:* var evet öz annem ve geçmişte sözlerine inandığım bir kişi.Sanırım asla affedemeyeceğim..
__________________ Stay Stronq ⚜ | ||||
|
![]() |
Etiketler |
ıf-kral çıplak 7. hafta konuğu * bella |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb | Ulker | IF-Kral Çıplak 2019 | 18 | 09 Aralık 2019 10:30 |
IF-Kral Çıplak 20. Hafta Konuğu * `She | Beatrice | IF-Kral Çıplak 2019 | 23 | 02 Ekim 2019 22:59 |
IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che | YaRen | IF-Kral Çıplak 2019 | 25 | 01 Ağustos 2019 09:12 |
IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 15 Aralık 2018 18:49 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |