![]() |
![]() |
![]() | #11 | ||||||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Konuğu *tugbu
Evlenmek ![]() --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:06 -->-> Daha önceki mesaj 14:05 --
Sagol canim benim, Yemek yemek, gezmek,araba sürmek makas atmak. | ||||||||
|
![]() | #12 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Konuğu *tugbu Tebrik ederim. ![]() Konu açarken yada yorum yazarken konunun hangi bölümde olduğuna dikkat ediyor musun? Neden sürekli bir isyan halindesin? 3 aydır maaş alamıyorsan bir 3 ay daha alabileceğini düşünüyor musun? ![]()
__________________ Yalnız kalmaktan o kadar korkuyorsun ki; ihtiyacın olmayan insanlar biriktiriyorsun. İhtiyacın olmayan insanları kaybetmemek için, Kendin olmaktan vazgeçiyorsun... |
|
![]() | #13 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Konuğu *tugbu Konu acarken dikkat etmiyorum cunku bilmiyorum konu yapmayi,isyan mi yoo gayet memnunum halbuki öyle mi gorunmuş disardan sadece egleniyorum ve forumdakilerinde eglenmesini istiyorum.3. Ay sonunda maaşımı genelde aliyorum cunku babami sikayet etmedigim adam kalmiyor ![]() --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:20 -->-> Daha önceki mesaj 15:16 --
😘😘😘🌹🌹🌹 | ||||
|
![]() | #14 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Konuğu *tugbu neden aop sop lazımsa gelirim diye yorum yapıp sonrada sunuculara girmiyorum diyorsun ![]()
__________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" |
|
![]() | #15 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Konuğu *tugbu TeßrikLer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
![]() | #16 | ||||||||||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Konuğu *tugbu
Espri yapiyordum ama abimizin biri fena ayar verdi dalga gectigimi düşünmüş ,bidaha o tür espriler yapmama kararı aldım zira amacım eğlenmekti insanlarla dalga geçmek aklımın ucundan bile geçmez. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:38 -->-> Daha önceki mesaj 15:38 --
Tesekkur ederim. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:41 -->-> Daha önceki mesaj 15:38 --
Tesekkur ederim nekadar odunum direkt mevzuya girmisim afedersin bu cicekler senin icin 🌹🌹🌹 | ||||||||||||
|
![]() | #17 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 2. Hafta Konuğu *tugbu Tebrikler tatlı kıs ![]() Hmm benim sorum hiç aşık oldun mu ?
__________________ ..let's raise a glass or two to all the things i've lost on you.. |
|
![]() |
Etiketler |
forum, kazanan, kralcıplak, oylama, tugbu, yarısma |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 34 | 10 Ocak 2020 13:42 |
IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb | Ulker | IF-Kral Çıplak 2019 | 18 | 09 Aralık 2019 10:30 |
IF-Kral Çıplak 20. Hafta Konuğu * `She | Beatrice | IF-Kral Çıplak 2019 | 23 | 02 Ekim 2019 22:59 |
IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 15 Aralık 2018 18:49 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |