04 Ocak 2020, 16:12 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 29. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 11.01.2020 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
04 Ocak 2020, 16:15 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She ya cok tebriks ederim canımcım senin konunu ben acmak isterdim ama malum birazcık yaramazlık yaptım kara tahtada tek ayak üzerinde bekletiliyorum hjhj şimdi hemen baslıyayım mı sorulara ne diyosun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özelden baslayıp genel mi sorsam genelden baslayıp özel mi bilemedim herseyi de bilince ne sorsam ki hmmm benim skypım senin için ne ifade ediyor |
|
04 Ocak 2020, 16:15 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She Tebrikler
__________________ Yalnız kalmaktan o kadar korkuyorsun ki; ihtiyacın olmayan insanlar biriktiriyorsun. İhtiyacın olmayan insanları kaybetmemek için, Kendin olmaktan vazgeçiyorsun... |
|
04 Ocak 2020, 16:19 | #5 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She
Benim karalama defterim orası yazıyorum çiziyorum düzenliyorum ve atıyorum ;ddd | ||||
|
04 Ocak 2020, 16:23 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sana sorularımı sırayla sorayım hemen 1) Nasılsın 2) İyi misin 3) Halin Keyfin Nasıl 4) İsabey'e ne zaman geleceksin? 5) Ne Zaman çay içeceğiz ? 6) Hayatında biri var mı ? 7) Hayatında biri yoksa olmasını istiyor musun ? 8) Hayatında bir yoksa ve olmasını istemiyorsan neden istemiyorsun ? Not: İstediğin sorudan başlayamazsın. Ben sırayla sordum sende sırayla cevapla burası lise sınavı değil
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |
|
04 Ocak 2020, 16:35 | #8 | ||||
Eiffel65 öncelikle teşekkür ederim ve bu alttaki sorular içinde ayrıca görüşeceğiz ;dd İyim, teşekkür ediyorum. İsabey'e gelmiyim sen gel Nilüfer'e oğru o zaman içeriz çay. Hayatımda biri yok. Olmasını istemiyorum. Çünkü yalnızlıkla bir seçimdir ben onu seçtim. | ||||
|
04 Ocak 2020, 16:38 | #9 | ||||
Senin dostluğunu seviyorum, sevmediğim özelliğin yok sadece bir şey olunca fazla heycan yapıyorsun ;dd Yayın almayı pek düşünmüyorum artık yayın dinliyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok iyi yayın yapıyor onu dinleriz artık ;dd Konu `She tarafından (04 Ocak 2020 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir. | ||||
|
04 Ocak 2020, 16:38 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She Tamam ben ÇAy içeriz den sonrasına gerek yok. En kısa zamanda Nilüfer'deyim
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |
|
Etiketler |
konuk, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |