24 Kasım 2019, 16:01 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * Feronia @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim. 😊 |
|
24 Kasım 2019, 16:28 | #12 |
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * Feronia tebrik ederim Fero
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
28 Kasım 2019, 04:08 | #13 | ||||||||||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * Feronia
Cok tesekkur ederim arkadaslar, yeni gordum hastaydim Merhaba tugbu Yasim 35, yaslandik dogum yeri Afyon. Kayseriliyim ama yurtdisinda yasiyorum Meslek muhasebe En sevdigim yemek yaprak sarma Tuttugum takim gs Tesekkur ederim sorularin icin
Cok guzel soru Schwarz Soyle diyim.. Yas iletledikca insan bazi seylerin kiymetini ve onemini anliyor Dunki aklin, bugun ki aklin farkli oluyor diyebilirim Yani bir iki sene once bile yaptiklarima bugun hayret ediyorum, ve bugun farkli davranirdim dusunuyorum Bazilari18+ yetiskin yas diyorlar.. ama hic oyle degil bence 30 yaslarda insan gozunu aciyor Yani gercekleri goruyor, olgunlasiyor Ornek versem... Kisacasi bir hatadan dondum, ozel. Bu hatamdam donmeme yardimci olan annem, saolsun, bana arkadas gibi davranarak Ve beni dinliyerek... gozumu acmami sagladi Ve buyuk hattadan geri dondum. 30 a varmadiydim.. Saol sorun icin --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:52 -->-> Daha önceki mesaj 03:45 --
Tsk ederim Che Soyle diyebilirim kisacasi Gozumu actim, kendimi gurbette buldum... Hayatim hep birseyler icin calismakla gecti. Okul, is, aile .. zor sartlarda buyuttu annem ve babam bizi sabrederek, mucadele ederek bu gunlere geldik sukur. Biraz duygusal, biraz yorgunum --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:01 -->-> Daha önceki mesaj 03:52 --
Hello dishy Bende oyle gunluk hayatin stresinden az da olsa uzaklasip, yuzumu gulumsetten insanlari burda gormek guzel Sende boylesin benim icin Pek beklentim yok hayattan, sanirim mortgage ev borcumuzun bitmesi Annem ve babami hacca yollamam.. ve soyle annemgile turkiyeden bir ev alip onlari istedigi hayatti yasatabildigim an Hayyata tam istedigim yerde olurum Saol canim optum. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:04 -->-> Daha önceki mesaj 04:01 --
Sende oylesin kaf dagi Tabiki isterim ne zaman istersen Gunluk stres atma, rahatlama yeri gibi birsey, bazen sacmalar bazen icimizo dokeriz , saol okudugun icin Bende sizin ve bir cok kisinin guzel yazilarina hayranim Tesekkur --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:08 -->-> Daha önceki mesaj 04:04 -- she, Kayla, risque, huri, omen Cok saolun canlar iyiki varsiniz. ❤ Ihaveanidea - thank you hemso, guzel dileklerin ayni senim icinde gecerli olsun insallah. cok iyisiniz harbiden. Sizde mutlu olun
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Konu Feronia tarafından (28 Kasım 2019 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir. | ||||||||||||||||||||
|
Etiketler |
25.hafta, çıplak, feronia, konuk, kral |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |