23 Ekim 2019, 08:01 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 22. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 30.10.2019 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
23 Ekim 2019, 08:09 | #2 |
Çevrimdışı ~ Derinsohbet com ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cadı |
|
23 Ekim 2019, 10:21 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Siz beni, benim istediğim kadar tanırsınız.. |
|
23 Ekim 2019, 10:27 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI Tebrik ederim sorularla geri dönecem sana iyi hazırlanıp gelecem!
__________________ Yollara aşığım, ağaçlara, çiçeklere, kuş cıvıltısına, Su sesine, kedi mırıltısına, kitap sayfalarına, gök kuşağının renklerine, Defalarca dinlenen bir şarkıya aşığım.. Benden insana yâr olmaz... |
|
23 Ekim 2019, 10:38 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI Evet sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle merhaba Malum kişi hariç, ben ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dışında herhangi bir değerlin var mıdır? Varsa kimdir ben bir görüşeyim. Birde genel sorumlusu olduğunuz yeni bir platform olan irc.sohbet.tc 'de ki planlarınız nelerdir? ))
__________________ Gel Ölümlerden Ölüm Beğenelim. SEN Faşist Bir Ülkede Devrim Türküleri Söyle. Ben de; Sen' i Seveyim .. |
|
23 Ekim 2019, 10:44 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], cok tatli oldugunuz konusunda size bilgilendirme yapildi mi?
__________________ everybody lies. |
|
23 Ekim 2019, 10:45 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI Nerden yas kac meslek nedir
__________________ Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın. |
|
23 Ekim 2019, 12:10 | #8 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI
Teşekkür ederim canım.Sana ve sorularına cevap vermek beni onure eder
__________________ Siz beni, benim istediğim kadar tanırsınız.. | ||||
|
23 Ekim 2019, 12:16 | #9 | ||||
Merhaba sevgili can dostum.Evet malum kişi benim için çok değerli bunu en iyi bilenlerdensin.Çevremde çok fazla insan barındırmam bilirsin olanlar da değerlilerimdir nick belirtmek gerekirse @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mi anmadan geçemeyeceğim Sohbet.tc ile ilgili çok güzel ve sağlam adımlarla ilerleyeceğimiz planlarımız elbette var
|
23 Ekim 2019, 12:18 | #10 | ||||
Evet beyfendi sizin tarafınızca defalarca bilgilendilirdim.Ama unutmak hoşuma gidiyor tekrar bilgilendirmeniz için
|
Etiketler |
ciplak, konuk, kral, kral çıplak, supercadı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |