23 Ekim 2019, 12:20 | #11 | ||||
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI
Hatay'lıyım 26 yaşındayım.Daha önce bir çok sektörde çalıştım.Şuan ise networker olarak ddevam ediyorum çalışma hayatıma.
__________________ Siz beni, benim istediğim kadar tanırsınız.. | ||||
|
28 Ekim 2019, 11:36 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI Nelerden hoşlanırsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canimmm En sevdiğin renk? En sevdiğin yemek? Olmazsa olmaz dediğin bir şey var mı ?
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
28 Ekim 2019, 14:33 | #13 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI
Canımm müzik dinlemekten arabayla gezmekten kahve eşliğinde sigara içmekten saatlerce oturup sohbet etmekten çok hoşlanırım çocuklarla yeni yeni oyunlar ürütüp oynamaktan vakit geçirmekten çok hoşlanırım. En sevdiğim renk mor tonları. En sevdiğim yemek karnıyarık
__________________ Siz beni, benim istediğim kadar tanırsınız.. | ||||
|
28 Ekim 2019, 15:19 | #14 |
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * sUpErcAdI tebrik ederim, herhangi bi sorum yok hayatın her alanında başarılar dilerim
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
ciplak, konuk, kral, kral çıplak, supercadı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |