17 Eylül 2019, 16:32 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 19. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 24.09.2019 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Sorulara cevap verme hakkı kişide saklı olduğundan üsteleyerek aynı soruyu sormayınız. Özel hayatla ilgili derin sorular ve bayan üyelerimizi rahatsız edecek sorular sormayınız. Alaycı, alakasız sorular sormaktan kaçının. Konu içinde ikili tartışmaya girmeyiniz. Önceden sorulmuş soruları sormamaya özen gösteriniz. Kendi adına açılan konuda kişiye sorulan soruya yalnız o cevap vermelidir. Diğer üyeler onun adına yanıt vermemelidir. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. Konu Beatrice tarafından (21 Eylül 2019 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir. | |
|
17 Eylül 2019, 16:40 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendinden biraz bahsedermisin.
__________________ Adam OLmak Cinsiyet MeseLesi DeĞiL Şahsiyet MeseLesi. |
|
17 Eylül 2019, 16:50 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Rumuzunu Nutella olarak belirlemenin sebebi nedir, İFle nasıl tanıştın?
__________________ "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... " [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
17 Eylül 2019, 17:08 | #4 |
Çevrimdışı ~ Gevezeyiz.Net ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Kendinden biraz bahsedermisin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], aslında kimdir ?
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); } |
|
17 Eylül 2019, 18:30 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
__________________ adam oLmayana düşman biLe oLmam.! |
|
17 Eylül 2019, 19:26 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Kolay gelsin melegim. Beni bana anlatir misin.?
__________________ 'Türkçe konuşmayan bir insan, Türk milli kültür, toplum ve uygarlığına bağlılığını iddia ederse, buna inanmak doğru olmaz.'' -Mustafa Kemal Atatürk. |
|
18 Eylül 2019, 00:41 | #10 | ||||||||||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella
Öncelikle teşekkür ediyorum beyler. 3'nüzün de hemen hemen sorusu aynı olduğu için, bir post altında toplamak istedim. *Adım Ayça Nur. 22 yaşındayım, abi/abla dememin sebebi bu. {Geneliniz benden yaşça büyükten, normal hayatımda da saygıdan ileri gelen bir durum bu. } Çanakkaleliyim, şimdilik Çanakkale de ikamet etmekteyim. Liseden sonra, mezuna kalmak durumunda kaldım. Aslında ilk sene ve ikinci sene girdiğimde sınavlara istediğim bölümler olan, "Veterinerlik" ve "Hemşireliği" tutturmuştum. Fakat ; Ailemin sağlık sebeplerinden dolayı tercih yapmadım, onları o halde bırakmak bana göre değildi. Şuanda evdeyim. *Fanatik sayılabilecek düzeyde, GalataSaray'lıyım. He birde, *Hayvanlara* karşı {özellikle kedi} aşırı düşkünlüğüm vardır. *Son olarak ; güzel giden ve uzunca süren bir ilişkim var. Yakın zamanda zaten yanında olacağım, erkek arkadaşımın. Böyle yani. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:40 -->-> Daha önceki mesaj 00:38 --
Teşekkür ediyorum. *Rumuzumu Nutella almamdaki sebep ; Çikolata severliğimden kaynaklı. Düz olarak "Çikolata" almaktansa, böyle olmayı istedim. (: *iF'le tanışmam ; forumunuz.com sayesinde oldu bir nevi. Yani etkisi oldu diyelim. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:41 -->-> Daha önceki mesaj 00:40 --
Teşekkür ediyorum.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||||||||||||||||||
|
Etiketler |
çıplak, hafta, konuk, kral, nutella, tebrilkler, yeni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |