18 Eylül 2019, 18:29 | #21 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Yönetimin keyfi banlamalari ile ilgili düşüncelerin nedir ? Forum resmi kurumlardan bile daha katı değil mi ? Devlet dairesi yönettiklerini düşünüyor olabilirler mi ? |
|
18 Eylül 2019, 20:01 | #22 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrik ederim, Hayatının her alanında başarılar dilerim
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
18 Eylül 2019, 20:18 | #23 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m can abisi oyh seçilmiş kaç yıl oldu bilmem ama çok yıl oldu Sefiliyosun abisinin gülü Nasıl gidiyor bu hayat bakem di bakem hiç özlemedin beni demi anlat bakem
__________________ SusKun ve Sessiz Mürekkep... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
18 Eylül 2019, 20:18 | #24 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Calisiyomusun?
__________________ Çiçek öldükten sonra istediğin kadar güneşi ol ,birdaha gökyüzne yeşermez |
|
18 Eylül 2019, 22:34 | #26 | ||||||||||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella
Ben böyle şeylere karış(-a)mam. Sevmem böyle konulara dahil olmayı maalesef, çünkü çoğu şeyden sonradan haberim oluyor. Yönetim konusuna değinirsem ; Herkesin bir yeri yönetme şekli farklıdır. Kimisi çok alçak gönüllü, kimisi sert yapıdadır. *Ama dediğim gibi, bunlara dışarıdan birisi ve pek de kavga-gürültü olaylarını takip etmeyen birisi olarak, yorum yapmam hoş olmaz.. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:29 -->-> Daha önceki mesaj 22:27 --
Teşekkür ediyorum çok. {Sorularınla gelmeni beklerdim. } --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:32 -->-> Daha önceki mesaj 22:29 --
Abişkoomm. ^^ Evet, 3 senedir az çok tanışmışlığımız var. Ve, beni unuttun! Beni beni, kardeşini. *İyi gidiyor diyelim abim, şuana kadar pek değişiklik yok. {Ayrıca, özleyen insan beni bulur şekeerriimm.} --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:33 -->-> Daha önceki mesaj 22:32 --
Teşekkür ediyorum. (: *Hayır şuanda çalışmıyorum. Ancak yeniden üniversite sınavına girsem mi deyip, arada 3-5 soru çözmeye çalışıyorum. Böyle işte. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:34 -->-> Daha önceki mesaj 22:33 --
Teşekkür ediyorum ablacım. {Soruların ile bekliyorum. }
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Konu Nutella tarafından (18 Eylül 2019 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir. | ||||||||||||||||||||
|
21 Eylül 2019, 07:56 | #27 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Hayatın anlamını tek bir cümle ile anlatman gerekse bu ne olurdu? Güzel şeyler çabuk mu biter? Uğurlu sayın kaç? Burçların enerjisine inanıyor musun? Fala inanır mısın? Hiç baktırdın mı? Şimdiden teşekkür ederim
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
çıplak, hafta, konuk, kral, nutella, tebrilkler, yeni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |