18 Eylül 2019, 00:44 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Allah sevdiğine tez zamanda kavuştursun, ailen içinde acil şifalar diliyorum. Çok güzel bir şey 22 yaşında birinin uzun yıllar süren bir ilişki düzeyinde yaşayıp mutlu olması. Nazar değmesin.
__________________ 𝔰𝔦𝔫𝔠𝔢 շօօՅ 𝓑𝔂 𝓖𝓪𝓛𝓪𝓽𝓪𝓢𝓪𝓡𝓪𝔂𝓛𝓲 Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη... |
|
18 Eylül 2019, 00:56 | #12 | ||||||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella
Teşekkür ediyorum. *Eğitimde öncelikle, "Aile" daha önemlidir. Mesela ; Çocuk daha okula başlamadan, ailede ne görürse/kaparsa okul zamanlarında da, aynılarını yapmaya devam eder. Bir çocuğun eğitim sürecinde, "aile" çok önemlidir. *Sabrımı taşırmak diyebilirim normalde buna. Ama -inanılmaz derecede- sabırlıyım. Hani 'Peygamber sabrı' derler ya, heh işte. Bende de ondan var. (: Oje taşırmak düzgün süremeyen birisi için, elbet daha zor olur.
Teşekkür ediyorum Meleğim. *Seni sana nasıl anlatayım ; Aslında şöyle diyebilirim. Bir kediyi nasıl seviyor - başına zarar gelmesini istemiyorsam, senin için de öyle Meleğim. {İkimizde kedilere düşkün olduğumuz için, en kısa yoldan böyle yanıtladım. } Bir kere kalbin çok temiz. Hiç kin veyahut kötü bir şey besle(-ye)miyorsun. Senin en çok sevdiğim bu. *En önemlisi ; "Takımdaşız" ve de "Kedi Severiz".. Değerlimsin.! --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:53 -->-> Daha önceki mesaj 00:48 --
Teşekkür ediyorum ablacım. *İrcforumları genel itibariyle güzel ve geniş bir platform. Her sunucu - Her forumdan neredeyse arkadaşlar mevcut. Her şeyden haber olunması adına, geliştirilmiş bir yer. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:56 -->-> Daha önceki mesaj 00:53 -- Amiinnn, nazar değemez artık bu saatten sonra. ^^ 22 yaşında ve yaklaşık zaten 3 senedir tanıdığım birisi. 9 ay felan oldu, birlikteliğimiz. *Ailem konusunda gelirsem ; normalde söylemek istemem hiç. Ama ben anne-babamı maalesef, Kaybettim. {Sadece liseden sonra, hastalanınca, yanlarında durmuştum.} Mekanları cennet olsun İnşaAllah meleklerimin..
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Konu Nutella tarafından (18 Eylül 2019 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir. | ||||||||||||||||
|
18 Eylül 2019, 01:07 | #13 |
IF Ticaret Sayısı: (2) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Allah rahmet eylesin, kusuruma bakma. Mekanları cennet olur inşAllah.
__________________ 𝔰𝔦𝔫𝔠𝔢 շօօՅ 𝓑𝔂 𝓖𝓪𝓛𝓪𝓽𝓪𝓢𝓪𝓡𝓪𝔂𝓛𝓲 Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη... |
|
18 Eylül 2019, 02:03 | #14 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ~ yaz mevsimi mi / kış mevsimi mi ? ~ bir meyve olsan hangisi olurdun ? ~ Paylaşımcı mısın ? ~ Forumumuz hakkındaki düşüncelerin ? Teşekkür ederim cevapların için şimdiden , keyifli forumlar.
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє , σmurgαlí durusα vє αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. |
|
18 Eylül 2019, 08:46 | #15 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrik ederim canım Sorularimla geleceğim
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
18 Eylül 2019, 13:49 | #16 | ||||||||
Teşekkür ediyorum ablacım. *Yaz mevsimi daha iyi sanki, böyle biraz ilkbahar havası hatta daha iyi. Kışın, kansızlığım olduğu için üşüyorum ve aslında kar'ı severim, ama buz tutunca hiç haz etmem. *Çilek olurdum diye düşünüyorum. Çünkü çok severim, böyle krem şantiye felan banıp yemesi, ımm. Canım çekti şimdi bak, kızzz. ^^ *Paylaşımcıyımdır. Ama biraz da kişisine göre, bu durum. (: Sevmediğim insanlarla, neyi paylaşabilirim diyeceğim.. Ancak yine de çok alçak gönüllü olduğum için, kahretmesin ki paylaşımcıyım. *Forum hakkındaki düşüncelerimi, bir başka arkadaşın sorusunda cevaplamıştım. Ancak tekrar cevaplayayım. Güzel ve geniş bir platform. Her irc'ten - Her forumdan neredeyse arkadaşlar mevcut. Herkesin nerede ne olmuş, ne bitmiş şeklinde haberi olabileceği bir yer. Sevdim burayı. Ben teşekkür ediyorum ablacım. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:49 -->-> Daha önceki mesaj 13:49 --
Teşekkür ediyorum ablamm. Mutlaka bekliyorum.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||||||
|
18 Eylül 2019, 14:51 | #18 | ||||
Teşekkür ediyorum, ama şuanda kedi'm yok. En yakın zamanda sahipleneceğim.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
18 Eylül 2019, 15:17 | #19 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrik ederim if’in cimcimesi.. Hic bi soru sormayacam Seni merak edenLer sorsun.. Ben Seni boyLe cok Seviyorum.. Hep boyLe kaL pirLanta yurekLim benim.. Love you my Sweet Candy..
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} |
|
18 Eylül 2019, 15:31 | #20 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Yaaa yiyebilir miyim seni? Güzelliğim benim. Çok teşekkür ederim ablacım, çok mutlu etti beni güzel yorumun. {Ich liebe dich, Schöne Frau..}
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
çıplak, hafta, konuk, kral, nutella, tebrilkler, yeni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |