31 Temmuz 2019, 18:19 | #11 | ||||
Çevrimiçi ~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che
1. Evet bir zamanlar aşıktım şuan sadece kendime aşığım 2. Mesleğim gereği vatanımın her yerini gezdim, gördüm. Reelde nasılsam sanal alemde de aynıyım sanalda bazı konularda üzülsemde benliğimden hiç taviz vermedim. Aksiyonu sevmiyorum sakin ve sessiz şekilde kimseyi üzmeden kırmadan yaşamayı tercih ediyorum.
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); } | ||||
|
31 Temmuz 2019, 18:20 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Aramıza aniden bir mısra ile çıkarak ardından kendini o iç dünyada kıtalar haline getirdigin sanki uzaktaki sevgiliye yazılmış kelimelerin aniden dökülmesi ve yazmış olduğun kendine has sözcüklerinin topluluğu ile amatör şair adam! sorum şu ki; Asker adam, bu duruma nasıl geldin ? ;d (Soru bulamadım ne yapayım? ) |
|
31 Temmuz 2019, 18:21 | #13 |
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che Tebrik ederim
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
31 Temmuz 2019, 18:22 | #14 | ||||
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ederim. - Ailem ve sevdiklerim mutlu olunca bende mutlu oluyorum. - Galatasaray - Leptop ve cep telefonum.
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); } | ||||
|
31 Temmuz 2019, 18:32 | #15 | ||||
Aktif internet kullanıcısıydım pc başında boş oturmayı sevmem araştırmayı seven birisiyim o zamanlar mirc irc kode vs merakım vardı araştırma vs yaparken şans eseri IF ile tanıştım ve kayıt oldum. İrc de ilk Nickim Jounior_Dream dı sevdiğim bir abim vardı Abdulhey diye sen Che ol sana uygun bir nick yakışır dedi bende tamam dedim kırmadım ve Che nickini kullanmaya başladım ve 14 yıldır kullanıyorum.
|
31 Temmuz 2019, 18:36 | #16 | ||||
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ederim. Evet benimsediğim bir söz var tabiki sevdiklerinizin ailemizin kıymetini her zaman bilelim kırmayalım ve üzmeyelim kısacası; * Değer bilin, toprak aldığını geri vermiyor.
|
31 Temmuz 2019, 19:48 | #17 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che benım cvpları hala yazıon mu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :s
__________________ Al Beyin Kafana Sokarsın |
|
31 Temmuz 2019, 20:11 | #18 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ " Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"♥ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
31 Temmuz 2019, 20:39 | #19 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın. |
|
31 Temmuz 2019, 21:42 | #20 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik Ederim Soru Sormama Gerek yok en yakın Tanidığım Güzel insan...
__________________ 𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓ღ𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐 |
|
Etiketler |
if kral cıplak, kral ciplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |