25 Haziran 2019, 14:19 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * aLtimod Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 12. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 02.07.2019 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
25 Haziran 2019, 14:25 | #2 |
Çevrimiçi ~ Derinsohbet com ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * aLtimod Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
25 Haziran 2019, 14:28 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * aLtimod Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Kendini kısaca anlatırsan sevinirim Bollşans
__________________ Ruhum hep hayLaz kaLacak, Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. " |
|
25 Haziran 2019, 15:04 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * aLtimod Merhaba, tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Altimod kimdir ? Neler yapar bize biraz bahseder misin?
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
|
25 Haziran 2019, 15:56 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * aLtimod Tebrik ederim kardeşim, irc geçmişinden bahseder misin?
__________________ "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... " [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
25 Haziran 2019, 17:12 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * aLtimod Hayırlı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nerden yaş kaç
__________________ Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın. |
|
25 Haziran 2019, 17:57 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * aLtimod @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrıkler izlerken duygulanıp ağlagidin bır fılm ? bır ılkokul hatıran ? utandiğin ve mahcup düştüğün bır olay ? en buyuk kıskançlığın kıme ve neye karsı olmustu o olay nedır ? bır askerlık hatırası ? ırc da yasadığın ve unutamadığın kötü bır anın ? ilk aşkını hatırlıyor musun ? hala gorebılıyor musun onu ? neden bıttı ? çocukken hangı mesleği istersın şimdi hangı mesleği yapıyorsun ? ailen mı ben mı dese bır kadın ne yapardın ? dost kazığı dıye tabır edılen sey basına geldı mı ? geldıyse neydı ? evcıl hayvanın var mı ya da hangı hayvanı beslemek ısterdın ? tum sorularıma vereceğin cvp ıcın sımdıdıen teşkller
__________________ Al Beyin Kafana Sokarsın |
|
26 Haziran 2019, 11:50 | #8 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12. Hafta Konuğu * aLtimod
İsmim Faruk, 33 Yasindayım Adana' lıyım Adana' da ikamet Ediyorum Özel Güvenlik Personeliyim. | ||||
|
26 Haziran 2019, 11:54 | #9 | ||||
İsmim Faruk, 33 Yasindayım Adana' lıyım Adana' da ikamet Ediyorum Özel Güvenlik Personeliyim. | ||||
|
26 Haziran 2019, 12:06 | #10 | ||||
IRC ile tanışmam aşağı yukarı pek çok kişinin yaşadığı şekilde standart bir tanışmaydı. İnternet cafe dunyasının ilk populer oldugu dönemlerde Yanlış hatırlamıyorsam 1999 - 2000 gibi tanıştım. O zamanlardan anımsadığım Hit.TC Dal.TC gibi sunuculara giriş yapıyordum. mIRC'le de ilk o zamanlar tanıştım. cogu kişininde gectigi gibi op,sop olarak devam ettim. Sonrasında Kendi Sunucumu açtım Turquaz.tc ( Turquaz ) internet gafemizin ismiydi onun adına açmıstım fazla sürmedi zaten 4 ay felan açık kaldı sonrasında kapattım. bir süre sonrasında Mavra.Net' e dahil oldum uzun bir sure Mavra.Net 'de devam ettim. Cok Deger verdigim Sevgili Ve Kıymetli Arkadaşım Sky-Dancer ( Mehmet ) ile tanıstım Çok Emeği vardır üzerimde Burdan Sevgilerimi Saygılarımı ve Selamımı Gönderiyorum kendisine. Bir Süre onun sunucusunda Görev aldım ( Chat.TC - TurkTC.Net ) Döneminde. Ve Sonrasında Oper, Admin, Telnet Derken buralara geldik işte ) | ||||
|
Etiketler |
altimod, kral çıplak, ıf-kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |