12 Haziran 2019, 15:44 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * Risque Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim İrcforumlari ile tanisman nasıl oldu kendinmi kesfettin birimi davet etti ?
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
|
12 Haziran 2019, 16:02 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * Risque Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Biri davet etti iyikide etti çok güzel bir aile ortamı var. Ve de burda olmaktan çok mutluyum.
__________________ adam oLmayana düşman biLe oLmam.! |
|
12 Haziran 2019, 16:05 | #14 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * Risque Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Burdan gözlemledim kadar ile çok saygın bir duruşunuz var sizi takdir ediyorum.
|
12 Haziran 2019, 17:03 | #15 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * Risque Tebrikler En güzel hangi yemeği yaparsın Deniz mi doğa mi desek? Küçükken olmak istediğin meslek? Unutamam dediğin bir çocukluk anın? Unutmadiğin bir öğretmenin adı?
__________________ Al Beyin Kafana Sokarsın |
|
12 Haziran 2019, 17:07 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * Risque tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Hayat sana bu yaşına kadar en acı ve en keyifli olarak ne öğretti ? Cevap icin Teşekkürler şimdiden
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє , σmurgαlí durusα vє αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. |
|
12 Haziran 2019, 17:16 | #17 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * Risque Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Yemek olarak kuru fasulye güzel yaparım. Doğa tabiki temiz hava. Küçükken istedim meslek polis olmaktı. Unutamadım çocukluk anım pazarda elimde bidon ile su satıp okul masrafımı çıkarmaktı aileme yük olmamak için. Unutamadım öğretmen adı Ayşe Aygün idi bol bol döverdi çünkü --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:16 -->-> Daha önceki mesaj 17:11 -- Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Hayat bana acı olarak babamı kaybettim onu öğretti. En keyifli olarak ta güzel bir ailenin çocuğu oldum terbiye aldım için bu keyfi ve sevinci yaşadım.
|
Etiketler |
if-kral çıplak, konuk, kral çıplak, risque |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |