07 Mayıs 2019, 13:32 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Cigdem Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 14.05.2019 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
07 Mayıs 2019, 13:37 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Cigdem Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendinden biraz bahsedermisin.
__________________ Devlet atı da, iti de bilir. Günü geldiğinde atı nallar, iti bağlar. |
|
07 Mayıs 2019, 13:39 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Cigdem tebrikler çiğdem nasılsın neler yapıyorsun? İrcforumları ile tanışman nasıl oldu? forumda özellikle takip ettiğin veya İrcforumlarının olmazsa olmazı dediğin nickler varmı?
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
|
07 Mayıs 2019, 13:40 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Cigdem Tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim. Hayatında hiç sevmediğin 3 şey nedir? |
|
07 Mayıs 2019, 13:41 | #5 |
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Cigdem Tebrik ederim
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
07 Mayıs 2019, 13:48 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Cigdem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] candır iyidir hoştur |
|
07 Mayıs 2019, 13:51 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Cigdem Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... forum ve IRCd dışında yapmış olduğunuz herhangi bir iş varmı? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sanal alem dışında neler yapar?
__________________ i don't care if i'm misfit.. |
|
07 Mayıs 2019, 16:07 | #8 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Cigdem
Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim de şimdi haberim oldu 31 yaşimdayım ailede en büyük kardeşim Ankaralıyım Diğer kardeşlerim erkek biri Havacı biri adliyede memur ama hala hukuk okuyor Ailem Ankara İstanbul arası mekik dokuyor Ailemin tek çocuğu gibi kalmak onlar yokken sıkıcı gibi olsa da tadını fazlasıyla çıkartıyorum en sevdiğim küçük kardeşim Bu kadar Sorular için teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merhaba forumda özellikle takip ettiğim kişi yok aslında takip ettiğim şey yorumlar Sonuç itibari ile birbirimizi görmeden dokunmadan yazı ile iletişim kuruyoruz ve insanların her türlü fikirleri benim için önemli olumlu olumsuz her şekil eleştiri hoşuma gider saygı ve iyi niyet olduktan sonra İrcforumlari ile aslında seneeee 2006 idi Ankara da Açi dersanesi vardi (babam parasını verir ben eğlenceye kaçardım) birgün arkadaşim göstermişti sonra epeyce bir zaman bıraktım bu işleri 2008 de yine bir sunucuya takıldım sonra tekrar biraktım 2011 de yine aktif olarak kullanmaya başladım sonra tekrar sonra tekrar derken bugunlere geldim ircforumlarini epeyce bir süre kullanmayı dahi unutmuştum velhasıl yeniden sardım ircforumları benim için eğlenceli açıkcası sunucuda olduğun gibi zırt pırt birine bişey yazmak zorunda değilsin ve en önemlisi fikir alışverişi bunun yanı sıra oyunları eskıden tuhaf bulurdum fakat artık oyunlara katılım sağlarken aslında kaynaştırıcı olduğunu düşünüyorum Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim canımsın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim
__________________ Al Beyin Kafana Sokarsın | ||||
|
07 Mayıs 2019, 16:12 | #9 |
Çevrimdışı Gökalp ♡
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Cigdem Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım . Hayatınızda sizi çok şaşırtan bir olay ? |
|
07 Mayıs 2019, 16:37 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Cigdem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana da ayrıca etkinliğinde yer verdiğin için teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merhaba Evet var bunun yanı sıra düşünce fikir kuruluşlarında da aktif rol alıyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merhaba Muhakkak olmuştur beni şaşırtan şeyler Ama her defasında en şaşırtıcı gelen "yok canım bu insan bunu yapmaz" dediğim kim varsa yapmış En beklenmedik kişilerin yapmiş olması elbette ki uzucu Fakat hiç affım yok biraz babama çektiğimi söyler annem yanliş yapanla irtibatımı aniden keserim (bir iki ufak tefek tahammül edilebilir hususları affedebiliyorum.) Gerisi aptallık kendini kullandırmak olurdu zaten bu kendi fikrim Haa şu var ki kimsenin kalbini bilerek kırmak istemem kendi egomun tatmini için kımsenin üzerine basıp yukselmek istemem Genelde yuvarlak konusurum (Belli sabit fikirlerim olmasına rağmen kırmamak içindir) Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Al Beyin Kafana Sokarsın |
|
Etiketler |
cigdem, kral çıplak, kral-ciplak |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| |