03 Mayıs 2019, 17:52 | #11 | ||||||||
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * Schwarz
Hayattan beklentim temiz bir insan olarak huzurlu bir şekilde kimseyi kırıp dökmeden hayatı sonlandırmak. Takıntılı biri değilim ama olsa daha güzel olurlarım var. Arkadaşlığım karşılığında hiçbir şey beklemeden yapmamdır. Onun için en iyi dinleyen, yardımına ilk koşan, her ihtiyacın da yanında olan bir arkadaşımdır. Hayır Türkü Aşk'tır.
Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Az dan az, çoktan çok gider. İstanbul olabilirdi. Neşet Ertaş - Sanki sam yelisin, Yalan Dünya Bir ayrılık Bir yoksulluk. - Liste çok uzar Bir dönem üst üstte başıma gelen kaza belalardan kurtulmam ve şuanki başarım. Sosyal medyada bazı arkadaşların bir gün solu bir gün sağı desteklemesi beni acayip gerdi. Tövbe eder, en sevdiklerime onları sevdiğimi söylerdim. Adını taşıdığım babamın amcasını tanımak isterdim. En sevdiğim türkü diyelim, İsmail Altunsaray seslendirdiği Zeynebim türküsüdür. Uzun yıllardır dostum olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Takip ettiğim belirli kişiler yok ama bir kaç kişiyi gördüğümde yorumlarını okuduklarım var sen dahil
__________________ Devlet atı da, iti de bilir. Günü geldiğinde atı nallar, iti bağlar. | ||||||||
|
03 Mayıs 2019, 22:19 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * Schwarz Tebrik ederimm Ayın bay üyesi bey .. ~ Nick hikayen nedir ? ~ If ile nasıl tanıştın ? ~ Siyah mı ? beyaz mı ? ~ klasik mi , spor mu ? ~ Yaz tatil planı yaptın mı
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє , σmurgαlí durusα vє αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. |
|
03 Mayıs 2019, 22:39 | #13 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * Schwarz Merhaba Guzel bir konukluk dilerim. Hayatiniz boyunca mutlaka zorlandiginiz anlar olmustur. En zoru hangisiydi mesela? Ve hayatinizi etkiledi mi ? Evetse nasil etkiledi?
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... |
|
04 Mayıs 2019, 02:07 | #14 | ||||||||
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanım, Gurbetçi bir arkadaşım bana Schwarz diye seslenirdi, okunuşu falanda hoşuma gittiği için tercih ettim. İF ile mirce ilk başladığım dönemlerde tanıştım. Tabiki siyah. Spor Onu genelde arkadaşlarım yapar ben dahil olurum birlikte gider geliriz anlık kararlarla alınan birşey oluyo genelde.
Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım, Evet 2014 yılında yapmış olduğum bir trafik kazası var, çok zor bir süreç yaşamıştım o dönem de hem maddi hemde manevi kayıplarım oldu birazda sağlık sorunları yaşamıştım çok şükür atlattım.
__________________ Devlet atı da, iti de bilir. Günü geldiğinde atı nallar, iti bağlar. | ||||||||
|
04 Mayıs 2019, 02:19 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * Schwarz Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir kaç soru da benden olsun. Boş zamanlarında yapmaktan zevk aldığın bir kaç aktiviteden söz edermisin.. En sevdiğin şarkı ve neden.. Hayvanları severmisin.. Kitap okurmusun en son okuduğun kitap.. Forumda kendini yakın gördüğün birileri var mı..
__________________ ¿ |
|
04 Mayıs 2019, 12:19 | #17 | ||||
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşlarımla vakit geçirir, kitap okur, vaktim fazla boşsa kampa giderim. Sevdiğim şarkıları bir üstteki postumda yazdım :p Hayvanları çok fazla severim. Kitap sık sık okurum en son franz kafka - dava okudum Evet bir çok kişi var tek tek saymamı istemiyorsun demi
__________________ Devlet atı da, iti de bilir. Günü geldiğinde atı nallar, iti bağlar. | ||||
|
04 Mayıs 2019, 12:35 | #18 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * Schwarz Küçükken kaç yaşındaydın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |
|
04 Mayıs 2019, 12:47 | #19 | ||||
Çok küçüktüm hatırlamıyorum @eiffel
__________________ Devlet atı da, iti de bilir. Günü geldiğinde atı nallar, iti bağlar. | ||||
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |