11 Nisan 2019, 15:25 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu *SimHa* Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 17.04.2019 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Sorulara cevap verme hakkı kişide saklı olduğundan üsteleyerek aynı soruyu sormayınız. Özel hayatla ilgili derin sorular ve bayan üyelerimizi rahatsız edecek sorular sormayınız. Alaycı, alakasız sorular sormaktan kaçının. Konu içinde ikili tartışmaya girmeyiniz. Önceden sorulmuş soruları sormamaya özen gösteriniz. Kendi adına açılan konuda kişiye sorulan soruya yalnız o cevap vermelidir. Diğer üyeler onun adına yanıt vermemelidir. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler
__________________ I suffered, I learned, I changed.. | |
|
11 Nisan 2019, 15:29 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu *SimHa* @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eski arkadaşımdır. Merak ettiğim şey şu ; Help'liğe nasıl merak sardın arkadaşım ?
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |
|
11 Nisan 2019, 15:35 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu *SimHa* merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler unutamadiğin bır cocukluk anını paylaşir mısın? evcil bır hayvanın var mı? kaç yaşindasın? |
|
11 Nisan 2019, 15:48 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu *SimHa* Simha öncelikle tebrik ederim. Kendini nasıl tanımlarsın?
__________________ "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... " [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
11 Nisan 2019, 18:55 | #6 | ||||||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu *SimHa*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e-kolay Numberone sağolsun helpe beni teşvik eden o idi.Giriş o giriş işte
Yine e-kolay da diye başlayacağımİlk nickim çok ilgi çekiyordu,başka bir nick arayışına girdim.O gün kü gazatelerde bir yazı gördüm 'Türkiye'de Hollywood Yapımı Gılgamış've içinde önemli rollerden biri Simha idi.İsim hoşuma gitti nick olarak aldım.Yıllardır bu nicki kullanıyorum.
Bayanların yaşı sorulur mu hiç
İnsanın kendisini tanımlaması ne kadar objektif olabilir ki? Şimdi,ben iyi bir insanım,dürüstüm vb .gibi olumlu bir sürü sıfatı kendime yakıştırsam ne kadar gerçekçi olur ki?Bu nedenle kendimi tanımlamanın objektif olmayacağını düşünüyorum. | ||||||||||||||||
|
11 Nisan 2019, 19:02 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu *SimHa* Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle kolay gelsin 1)Hayatta ki olmazsa olmazların? (Eşya,kişi) 2)Yalnızlık mı? Kalabalık bir arkadaşlık mı tercihindir? 3)Hayatın da en çok merak ettiğin ve gitmek istediğin şehir/ülke? 4)Seni en çok etkileyen film ve kitap nedir? 5) Seni en korkutan şey nedir? 6) Genellikle kalbinin sesini mi dinlersin yoksa mantığın ile mi hareket edersin? 7)kimler icin nelerden vazgecersin ? 8) Değer yargılarınız nelerdir ?
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
11 Nisan 2019, 19:37 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu *SimHa* Peki daha detaylı sorayım. Asık suratlı mısındır yoksa daha güleç yüzlü mü? Olaylara bakış açın iyimser midir, yoksa olayları kötü, olumsuz şekilde mi yorumlarsın? Hayal perest misindir, gerçekçi misin? Gelecek için hedefin nelerdir?
__________________ "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... " [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
11 Nisan 2019, 19:42 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu *SimHa* Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Belki yağmura da gerek kalmazdı, İnsanlar bu kadar kirli olmasaydı.. |
|
Etiketler |
kralcıplak, simha |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |