04 Nisan 2019, 08:11 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Rima* Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak dördüncü Hafta Oylamasını @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlarımız eşit oyla bitirmişlerdir.Ancak Eva arkadaşımız özel nedenlerinden dolayı hakkından feragat etmiştir.Bu nedenle bu haftanın IF-Kral Çıplak misafiri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmuştur.Kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 08.04.2019 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. | |
|
04 Nisan 2019, 09:52 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Rima* Sihirli Bir deyneğin olsa Neleri değiştirmek isterdin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]? |
|
04 Nisan 2019, 11:58 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Rima* Tebrik ederim Rima Diyelim ki lotto vurdu - Ilk isin ne olurdu ? kardesiniz var mi? Kac kardessiniz ? en buyuk hayaliniz ? Simdilik bukadar Tsk |
|
04 Nisan 2019, 12:05 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Rima* merhaba Rima hayatında olmak istediğin yerdemisin? ircforumları ile tanısman nasıl oldu? kolay gelsin
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
|
05 Nisan 2019, 00:09 | #5 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Rima*
Sihirli bir değneğim olsaydı bu zamana kadar yaşadığım yanlış bir hayatım vardı onu değiştirmek isterdim --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09 -->-> Daha önceki mesaj 00:05 --
Çok Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Loto vurmuş olsaydı bütün dünyayı gezmek gibi bir hayalim var onu gerçekleştirirdim. Kardeşim var evet 2 kardeşiz. En büyük hayalimi ilk soruda zaten cevapladım dünyayı gezmek ve iyi bir eğitim alabileceğim bir okulda yarım kalan eğitimimi tamamlamak. Ben teşekkür ederim tekrardan
__________________ Fazla ısrar etmeyeceksin. Elinden geleni hakkıyla yapıp, bekleyeceksin. İnat iyidir ama kıvamında. Vazgeçeceğin noktayı çok iyi bileceksin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||||||||
|
05 Nisan 2019, 00:11 | #7 | ||||||||
Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şuan evet hayatımda olmak istediğim yerdeyim. İrcforumları ile bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Sizlere de kolay gelsin --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:11 -->-> Daha önceki mesaj 00:10 --
Teşekkür ederim bitanem :* Aklına ne zman gelirse sorabilirsin sana cevapsız sorum yok
__________________ Fazla ısrar etmeyeceksin. Elinden geleni hakkıyla yapıp, bekleyeceksin. İnat iyidir ama kıvamında. Vazgeçeceğin noktayı çok iyi bileceksin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||||||||
|
05 Nisan 2019, 00:18 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Rima* Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Devlet atı da, iti de bilir. Günü geldiğinde atı nallar, iti bağlar. |
|
05 Nisan 2019, 00:21 | #9 | ||||
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim arkadaşım
__________________ Fazla ısrar etmeyeceksin. Elinden geleni hakkıyla yapıp, bekleyeceksin. İnat iyidir ama kıvamında. Vazgeçeceğin noktayı çok iyi bileceksin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||||
|
05 Nisan 2019, 00:26 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu *Rima* @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senide Tebrik Etmek isterdim kanka ama nasip deilmiş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım kankacımm tebrik ediyorum
__________________ 𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓ღ𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐 |
|
Etiketler |
if kral cıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |